Зрoбuмо йoгo відoмим! Київ! Дuвіться як ось це «водuло» віднoситься до наших захисників (ВІДЕО)

Uncategorized

На Південному залізничному вокзалі у Києві водій автобуса Skybus, який курсує до аеропорту «Бориспіль», обматюкав ветерана російсько-української війни. Коли саме трапився інцидент невідомо, але відео поширили у мережі 26 жовтня.

На додачу до всього шофер поводив себе із пасажиром неввічливо та навіть намагався вигнати з автобуса без будь-яких на те підстав.

Загрузка...

Вигадав власні «закони».

Конфлікт виник, коли водій почав вимагати від захисника передати йому в руки посвідчення учасника бойових дій. Однак чоловік сказав, що вже показав документ на камеру, коли заходив у автобус.

Втім зухвалий представник перевізника не вгавав і почав доводити, що в нього та власника його оператора діють свої «закони», а тому водій особисто має продемонструвати на камеру чуже посвідчення.

«Класика» маршрутників – виганяти ветеранів

Loading...

Після того, як воїн відповів, що не зобов’язаний давати незнайомцям свої документи, водій почав вигукувати, що не з’їсть посвідчення, а згодом взагалі став вимагати, аби пасажир вийшов із транспорту.

Сервіс та культура тільки снилися.

Не домігшись свого, водій продовжив суперечку, звертаючись до ветерана на «ти». Коли чоловік зробив йому зауваження з цього приводу, він обурився, що таке правило ніде не записане. В кінці шофер взагалі втратив терпіння і, нахилившись до пасажира, вилаявся: «Ти п***рас».

У Києві водій автобуса обматюкав ветерана АТО: відео – Увага! Присутня нецензурна лексика! 18+

Джерело

Loading...
Loading...