«А мера вашого не буде?» — Зеленський перед відвідуванням футбольного клубу цікавився чи часом не прийде туди Бондаренко (ВІДЕО)

Uncategorized

Президент України Володимир Зеленський згадав міського голову Черкас Анатолія Бондаренка під час матчу на Кубок України між «Кривбасом» і «Черкащиною».

Меценат черкаського клубу Володимир Лашкул запросив Зеленського до Білозір’я, щоб він подивився на тамтешню Академію футболу. На це Зеленський жартома запитав, чи буде там присутній мер Черкас.

Загрузка...

Нагадаємо, що між Зеленським та Бондаренком давній конфлікт через рішення черкаського виконкому про послаблення карантину.

Анатолій Бондаренко

Давайте скажемо що це співпадіння , поки президентський кортеж шукають жителі міста , у Черкаській міській раді обшуки податковою міста Києва , разом перевіряючих сьогодні 55 осіб …. без слів …

***

От як сьогодні віглядав візит Зеленського чами місцевого журналіста:

Черкаси сьогодні. Візит Зеленського:
«Хтось може мені підказати, президент якої країни зараз перебуває у Черкасах?)))

Невловимий.Тому що бігає ховається від черкащан, журналістів, громадських активістів. Може боїться випадково зустрітися з Анатолій Бондаренко?

Якийсь, Каддафі, вибачте… Бігати по власній країні, ховатися…
Програма перебування Зе в Че — це вершина позору, пробиття дна і свідчення деградації українських державних інституцій. Хочеться додати, що й прояв неповаги до власного народу.

Loading...

Укравіт, Золотоноша, Канів, ОДА — трудно назвати точку перебування президента. Хоча на Укравіті за зачиненими дверима в оточені охорони і дуполизів він представляє свою побєдоносну команду в Черкасах. Смішно? Та ні, сумно. За рік перебування при владі Зеленський став гонімий, лякливий президент країни.

Ще рік тому він говорив нам, що кожен з нас президент. Потім ганяв «розбійників» і обмінювався відосиками з мером невеличкого містечка в центральній Україні. Віртуальна реальність віртуального президента, що в серіалі виявився більш вправним і сміливим ніж у реальному житті. Особисто для мене — це, схоже, крапка.», — Валерій Воротник

Джерело

Loading...