Зеленський і ко… Про них можна зняти фільм «Невловимі». Питання лишились без відповіді. Черкаси передають естафету Полтаві

Uncategorized

Тимошенко, Єрмак, Трофімов, Зеленський…
Про них можна зняти фільм «Невловимі»

Дві доби ловили їх по всьому місту, але важко шукати тих, на кого працює весь державний апарат.

Загрузка...

Ловили щоб задати просте заритання : Чому влада зливає Україну Путіну?

Ловили щоб запитати чому ставлять губернатора антимайданівця? В результаті його представили по-тихому, без лідерів думок, без журналістів , без представників місцевої влади.
Зеленський просто втік, як «криса».

Хочу зауважити , що ми проводимо презентації під відкритим небом, біля міської ради, вони ж як чоловікоподібні істоти ховаються по за кутками.

Де це видно, щоб голова держави боявся вийти на публічний захід?
Ох не легко тут буде Сергійчуку ;)))

Loading...

А ми в свою чергу передамо естафету Полтаві, де він має з‘явитися в перших числах вересня.

Нагадаємо

«Дніпро оголошує челендж #Зустрінь_реЗедента

Не терплять відповіді на питання, які треба йому задати. А саме:

1. Чи готовий він заплатити відставкою за капітуляцію, якої не хоче український народ?

2. Чи дійсно він хоче провести вибори в ОРДЛО і зробити депутатами сепарастів, які різали животи за український прапор і рубали руки за тризуб українцям на моєму рідному Донбасі?

Loading...

3. Як йому спиться після загибелі українського воїна Журавля, який стік кров‘ю на спеці, в той час, як Зе «взяв питання на особистий контроль» і поїхав у відпустку?
Друзі, я дуже прошу тих із вас, хто матиме нагоду бачити Зе у своїх містах, задати йому їх у вічі, в ті самі, якими він шось там бачив в очах Путіна.

А заодно — спитайте його, коли припиниться переслідування волонтерів і військових, коли знімуть надумані обвинувачення проти Ріфмайстра-Антоненка, Кузьменко і Дугар?
Хай це буде такий челендж, в якому Дніпро сьогодні передає естафету Кропивницькому і Черкасам, і далі — усій країні.
При цьому вам доведеться пройти цілий квест, щоби розшукати вічно потерпілого у своєму рідному місті.

Адже в Дніпрі він тричі змінював час, маршрут і місця, плутаючи сліди, аби лише не зустрітись з людьми і незручними запитаннями.
А я, я просто кинулася на виручку нашій бойовій Наді Святун, яка перша пішла вперед і якій викручували руки поліцаї та охоронці Зеленського.
І я теж не сама, поруч наша загартована в боях команда Січі, Медіапростору та Руху опору капітуляції, якій я вдячна за юридичну, моральну, всебічну підтримку.

Насправді мені болить не ребро, мені болить за Україну.
Прошу всіх патріотів — діймо разом, зустрічаймо Зе в кожному місті!

Дмитро Кухарчук

От що пише про візит Зеленського журналіст Валерій Воротник

«Хтось може мені підказати, президент якої країни зараз перебуває у Черкасах?)))

Невловимий.Тому що бігає ховається від черкащан, журналістів, громадських активістів. Може боїться випадково зустрітися з Анатолій Бондаренко?
Якийсь, Каддафі, вибачте… Бігати по власній країні, ховатися…
Програма перебування Зе в Че — це вершина позору, пробиття дна і свідчення деградації українських державних інституцій. Хочеться додати, що й прояв неповаги до власного народу.

Укравіт, Золотоноша, Канів, ОДА — трудно назвати точку перебування президента. Хоча на Укравіті за зачиненими дверима в оточені охорони і дуполизів він представляє свою побєдоносну команду в Черкасах. Смішно? Та ні, сумно. За рік перебування при владі Зеленський став гонімий, лякливий президент країни.

Ще рік тому він говорив нам, що кожен з нас президент. Потім ганяв «розбійників» і обмінювався відосиками з мером невеличкого містечка в центральній Україні. Віртуальна реальність віртуального президента, що в серіалі виявився більш вправним і сміливим ніж у реальному житті. Особисто для мене — це, схоже, крапка.»

Loading...