«Ви чоловік чи дриглі незастиглі?!, — Фаріон порвала «слугу» в прямому ефірі (ВІДЕО)

Uncategorized

Світогляд президента України Володимира Зеленського є всуціль совєцьким, тому нічого вірити в те, що він може якось змінитися.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ Львів” заявила доктор філологічних наук, народний депутат України 7 скликання Ірина Фаріон.

Загрузка...

“Засаднича помилка багатьох людей є у тому, що вони вважають, що до Зеленського можна достукатися, що йому можна щось пояснити, що він може щось зрозуміти. Ні, панове. Люди мають певну планку. Вище від тієї планки вони скочити не можуть”, – зазначила Фаріон.

Політик нагадала, що свого часу українців намагалися переконати у тому, що змінитися здатен і Віктор Янукович. Втім, цього не сталося, бо й не могло статися.

“Не треба бути такими наївними, примітивними і дитинячими. У нас вже був один, якому так само вірили, – Янукович. Йому також приписували певні риси і певні характеристики. Так звана львівська інтелігенція носила йому букети квітів і на скрипочці грала. Та зогнила львівська інтелігенція, напевно, мала намір змінити Януковича. Змінили? Ні. Бо це нереально!” – наголосила екснардеп.

“Є планка блазня і крапка. Цей блазень грав у “95 кварталі”. Він ніколи не зміниться, він ніколи не стане іншим. Бо світогляд цієї людини – це гримучий совок, це остання відрижка совєцької імперії. Після цього, я сподіваюся, наступить реальне очищення українців”, – додала Ірина Фаріон.

Loading...

https://youtu.be/92hbvGrr-Uc

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *