Почалося! Скандального Свинарчука схопили при спробі втечі з України (ФОТО)

Uncategorized

Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський 17 жовтня був затриманий агентами Національного антикорупційного бюро України.

Його підозрюють у зловживанні службовим становищем, повідомила пресслужба НАБУ на офіційній сторінці у Facebook (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця).

Загрузка...

«НАБУ підтверджує затримання експершого заступника секретаря РНБО за підозрою у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України). Тривають слідчі дії. Поки це все, що ми можемо повідомити з огляду на збереження таємниці слідства», – йдеться у заяві.

Раніше екснародний депутат Сергій Лещенко на своєму каналі у Telegram повідомив, що Гладковський намагався вилетіти за межі України, але був зупинений прикордонниками.

За його словами, затримання відбулося у ресторані на Бориспільській трасі, куди Гладковський попрямував з аеропорту. Лещенко уточнив, що операція була узгоджена з ГПУ.

У лютому 2019 року журналісти програми «Наші гроші» звинуватили Олега Гладковського і його сина Ігоря в організації корупційної схеми, в якій високопоставлені фігуранти справи отримували відкати з купівлі деталей до військової техніки, за які Україна переплачувала у 3-4 рази.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *