Ми переконані, що вам не треба розповідати, що не так з Венедіктовою. Просто ще один з епізод з діяльності прокуратури під її керівництвом

Uncategorized

Ми переконані, що вам не треба розповідати, що не так з Венедіктовою.

Просто ще один з епізод з діяльності прокуратури під її керівництвом (http://bit.ly/3bLjAwE):

Загрузка...

Справа Майдану у Хмельницькому. Три місяці тому заступник генпрокурора – Максим Якубовський – змінив у ній групу прокурорів по обвинуваченню тодішнього керівника обласного СБУ Віктора Крайтора та «альфівця» Віталія Тарадая. За версією слідства, останній виконав наказ керівника і здійснив постріли по мітингувальниках. 4 активісти отримали травми, від пострілів загинули двоє людей.

Цього тижня прокурор Стражник з чергової нової групи попросив ще 2 місяці перерви, щоб ознайомитись зі справою.

Перерва таким чином виллється у вже 5 місяців. Це ціна зміни чергової групи військових прокурорів.

Як пише адвокат Євгенія Закревська, таке дуже «ефективне» процесуальне керівництво і публічне обвинувачення в цій справі здійснює військова прокуратура вже три роки. Відтоді, як Луценко забрав провадження у управління спецрозслідувань і передав військовій прокуратурі.

Loading...

«Планомірно і методично нищать справу і виводять Крайтора з-під кримінальної відповідальності. Але ці нові взялись прям вже по-серйозному. Із завзяттям.
Це третя група військових прокурорів в суді. Але от прям такої наглості ще не було навіть у головної військової прокуратури… Військова прокуратура Хмельницького гарнізону б’є рекорди. Справа в суді з 2019-го року. По суті розглядати так і не почали», – наголошує Закревська.

Якщо хтось забув, то під кінець 2020-го Зеленський заявив, що «Венедіктова зараз показує, що бандитів спіймали більше». Як вам така оцінка від глави держави, ока государєвого?

У нашому проєкті «Серпом по рейтингу» ми караємо всіх депутатів, які привели Венедіктову на цю посаду: http://bit.ly/3bLjAwE Допоможіть нам розповісти про цей зашквар виборцям!

Джерело

Loading...