Давно вже візит президента України до іншої країни не генерував таких заголовків у зарубіжних медіа! Ось декілька з них…

Uncategorized

Давно вже візит президента України до іншої країни не генерував таку кількість гарних заголовків у зарубіжних медіа. Ось декілька з них:

«Принц Вільям і Кейт прийняли українського президента в Букінгемському палаці»

Загрузка...

«Джонсон каже Україні: ми з вами на 100%»

«Британський прем’єр Джонсон обіцяє Україні протидіяти російському згубному впливу»

«Британія і Україна підписали угоду про стратегічне партнерство»

«Україна розвиватиме військово-морський флот на британську позику»

Loading...

«Кембріджи приймають українського президента в Букінгемському палаці від імені королеви»

Ну і важлива деталь, яку не помітили в Україні: Вільям і Кейт Кембриджські прийняли Володимира та Олену Зеленських в Букінгемському палаці, де гостей зазвичай приймає сама королева, та від її імені (сама королева зустрічі наразі не проводить через ковід).

Це особливий знак уваги до гостей з України і велика радість для фанатів Вільяма та Кейт. Для фанатів зустріч стала підтвердженням довіри королеви саме до найпопулярнішої молодої пари (з натяком на відповідні монархічні перспективи😉🤴👸🏻)

Про атмосферу зустрічі найточніше написало одне британське видання: The royals and the Ukrainian First Couple were all smiles during the visit.

Тут така мила англійська, що й перекладати не хочеться. Буду просто відпочивати на вихідних з відчуттям виконаної задачі і вдячності усій нашій команді, яка організувала цей історичний візит🙂🍷

Dmytro Kuleba

Loading...
Loading...