З початку тижня ЗСУ втратили трьох захисників,- Штаб ООС

Uncategorized

З початку тижня Збройні сили України втратили трьох захисників, які померли внаслідок різкого погіршення стану здоров’я.

Про це штаб ООС повідомляє у Facebook.

Загрузка...

«28 липня перестала битися серце солдата Артура Бахнара, 29 липня обірвалося життя солдата Сергія Вергуна. А сьогодні Україна втратила ще одного захисника — старшого сержанта Володимира Перекрестова.

З приводу тяжкої втрати висловлюємо щирі і гли

бокі співчуття рідним і близьким, вічна пам’ять героям», — пише штаб.

Джерело

Реакція українців

Наталія Юсупова

З початку доби померло троє українських воїнів в зоні бойових дій. Командування повідомляє, що вони померли в наслідок поганого самопочуття. Це що взагалі таке?? Хтось чув подібне раніше?? Ну може бути один але за чотири дня помирає троє, це вже зовсім не зрозуміле. Вони об являють переміріє, відводять снайперів та забирають дрони, до бригад приїжджають смотрящіє, нашим захисникам не можна відповідати на вогонь зі збоку окупантів, хоча вони продовжують стріляти по нашим позиціям. Помирають військові. Я так розумію, що в нас тепер будуть приховувати загиблих, як в Росії ??? Вже зовсім обнагліли, вважають людей тупим лайном

Loading...

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Loading...