Омелян – Зеленському: 1+1 не допоможе. ПрацюйТЕ, гаруйТЕ, вкалуйТЕ! За ким правда – той і переможе

Uncategorized

Нарешті! 

Мене звільняли і я сам звільнявся кожного другого місяця з початку 2016 року.

Загрузка...

Якщо я сам звільнявся подумки і дуже рідко вголос, то мене звільняли натхненно, зі знищенням в пресі, правоохоронними органами, пропозицією «а давайте звільнимо Омеляна» на кожному засіданні стратегічної сімки, дев’ятки, десятки. Не плутати з G7, там якраз коли розуміють і бачать зміни, то підтримують.

Я радий, що я не здався, не ляснув дверима зі словами «тут всі пі@араси, а я один д‘Артаньян», а зціпивши зуби, дотягнув вільне небо з лоукостами, Дорожній фонд з незалежним контролем, зламав ключові корупційні схеми в АМПУ, відстояв Укрпошту і контракт з GE.

Не втомлююся повторювати, успіх нинішньої влади – це успіх України. 

В новому Уряді є гарні люди, дивні люди які мають шанс стати гарними і ніякі, яких будуть смикати за мотузочки негідники.

Тому ми повинні зробити все можливе, аби у них вдалося бути кращими за Уряди 2014-19 рр. Порадами, жорсткою критикою гнати їх вперед, вверх по спіралі. І байдуже, що гарні дороги Гройсмана і Порошенка стануть дорогами Гончарука і Зеленського. Головне, аби не залишилося поганих доріг Омеляна і Криклія. Дороги, вони як дурні: вони є або їх немає.

А війна – не десь, а тут, на порозі. Ракета летить набагато швидше, аніж виставляється світло в студії.

Тому, беру паузу, honey moon, і не критикую Уряд і парламент. Як і не критикував перший місяць бездіяльності новообраного Президента України.

Loading...

Пане Володимир Зеленський, Володимире, Вас тимчасовий мораторій на критику вже не стосується.

Ви помиляєтеся, коли кажете, що коли парламент поганий – Ви його розженете за рік. Якщо Ваші обіцянки не будуть виконані, то розженуть Вас особисто з парламентом і урядом разом. Це Ваша партія, Ваш Уряд і Ваша персональна відповідальність. Байдуже, хто Вам що радить – відповідаєте персонально Ви!

І 1+1 не допоможе. 

Майдан правові аргументи знайде.

Це вже перевірено століттями української історії.

Тому, працюйТЕ, гаруйТЕ, вкалуйТЕ! 

І, до речі, поставте міністрам зарплату нормальну. Як і депутатам. Бо нинішні зарплати – прямий шлях до корупції. І міняйте урядовців негайно, якщо перші 3 місяці замість результатів слайди – прямий шлях на вулицю!

Щодо нашої позиції, громадської, експертної, журналістської. У кожного є вибір: отримати з рук посаду, зарплату, блага, або працювати чесно і казати правду. Тоді кожен буде мати гарні умови в успішній країні, а не доплати, які з кожним роком ставатимуть менші через девальвацію Вашого персонального імені. 

Не міняйте на винний погріб піховшека – розкіш називати ідіота ідіотом і хвалити розумну прогресивну людину.

Ми працювали «попри і всупереч», ви працюватимете в полі, де все «завдяки». Повна свобода в усьому. 

Ми лишаємо вам стіни і дах – несучу конструкцію. Можете прийти завтра і подякувати за це. 

Це просто і красиво. 

І це справедливо 

Оскільки фб повідомив, що не витримує моєї надмірної активності, планую перейти на відеоблоги в Youtube найближчого часу. Не лайте мене за поганий фокус, дешеві декорації, що зйомка буде не в нашій улюбленій з Президентом Теслі. Нас мало, але ми будемо казати правду. До речі, правду буду подавати з тими ж епітетами, якими нагороджували «слуг» в Трускавці за блокування готелю, доріг і доступу до місць відпочинку. Все чесно: Ви – нас, а тепер ми – Вас!

За ким правда – той і переможе 

П.С. Залишу за собою право ставити смайлики, що регочуть, і короткі безособові коментарі під особливо кумедними постами про діяльність парламентарів і урядовців. Бо стільки разів за один день я сміявся і був у шоці вперше

Volodymyr Omelyan
Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *