Вирощують чергових «Усиків»? Гаспажа Дєрюґіна, ви для якої країни виховуєте гімнасток? (ВІДЕО)

Uncategorized

Уважаємая ґаспажа Іріна Дєрюґіна.

Припиніть виховувати українських гімнасток ґражданкамі російської колонії з назвою «Україна». Припиніть культивувати мову українського спорту – російську. Ми – незалежна держава Україна. І мова нашої держави – українська. Якою мовою спілкуєтеся ви зі своїми вихованками? Російською. Якою мовою спілкуються вихованки між собою? Російською. Яку мову вони продукують у спорті на теренах України? Російську. Яку мову ви везете на міжнародну арену, представляючи Україну? Російську.

Загрузка...

Подивилася зворушливий сюжет по телебаченню, як в Україні через карантин «застрягла дев’ятирічна спортсменка з Єгипту». Над гімнасткою взяли шефство гімнастки з УКРАЇНСЬКОЇ збірної під пильним оком Дєрюґіної. Маленьку Єгиптянку поселили з УКРАЇНКАМИ в одній квартирі. Разом з УКРАЇНКАМИ єгиптянка тренується. УКРАЇНСЬКІ гімнастки навчили єгиптянку ліпити УКРАЇНСЬКІ вареники і розмовляти … РОСІЙСЬКОЮ мовою.

РІДНОЮ МОВОЮ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ З ГІМНАСТИКИ є російська мова.

В інтерв’ю єгиптянка говорила російською. Українські гімнастки розмовляли російською. Гаспажа Дєрюґіна розмовляє російською. Мабуть вам усім какая разніца, на каком ізикє? Лишь би ви мєдалі привозілі.

Так от, Україні є різниця, щоб її спортсменки, чемпіонки, зразок для всіх, наша гордість говорили мовою НЕ КОЛОНІЇ, НЕ АГРЕСОРА, а мовою своєї країни. А мова УКРАЇНИ – УКРАЇНСЬКА. НЕ РОСІЙСЬКА!

Якби єгиптянка застрягла у Франції, то французька збірна навчила б її розмовляти … російською?
Якби єгиптянка застрягла в Британії, то британська збірна навчила б її розмовляти … російською?
Якби єгиптянка застрягла в Італії, то італійська збірна навчила б її розмовляти … російською?

Це абсурд, вони б навчили її своїх мов. От і ви навчили єгиптянку своєї мови. Тобто, ваша мова — мова сусідньої країни. То ви яку країну представляєте? Україну? Ваша країна яка? Україна? Не схоже, що Україна.

Ми вже маємо рускомірського Алєксандра Усіка. Ви такі ж?

Loading...

Якщо ви УКРАЇНСЬКІ спортсменки і прославляєте на змаганнях УКРАЇНУ, якщо ви справді, ЧЕМПІОНКИ, зробіть над собою маленьке зусилля, розмовляйте УКРАЇНСЬКОЮ. Чи ґаспажє Дєрюґіной, чемпіонці з медалями, це непосильно?

Гаспажа Дєрюґіна, припиніть зросійщувати українських дітей лише тому, що вам так удобнєй. Вдома з чоловіком розмовляйте російською. Українська Федерація з гімнастики повинна розмовляти українською. УКРАЇНСЬКИЙ СПОРТ повинен бути україномовним. Припиніть зросійщувати з дитинства українських чемпіонів на догоду рашці й путіну. Наші чемпіони повинні бути українцями, а не тупими малоросами.

Ви еліта нації. Якої нації?

Лариса Ніцой
Нагадаємо:

В Федерации гимнастики Украины решили принять участие в соревнованиях в России. Причины, объяснила тренер сборной Ирина Дерюгина.

Об этом говорится в сообщении Федерации гимнастики Украины.

«Есть еще один момент. Он сводится к математическим расчетам. В этом году в целом запланировано 5 Гран При. Мы планируем участие в каждом. Соревнования в Москве – первые в этом списке. Мы взвешивали все за и против и решили все-таки ехать на этот старт», — сообщила Днрюгина.

По ее словам, во-первых, это влияет на рейтинг сборной Украины. Во-вторых, от результата московского Гран При дальше будет зависеть, кто будет участвовать в Гран При во время «Кубка Дерюгиной», который традиционно состоится в Киеве в марте.

«Таким образом участие наших спортсменок в каждом Гран При увеличивает наши шансы в рейтинге и уменьшает шансы конкурентов. Давайте держать кулаки за наших спортсменок и пусть они там в Москве покажут, на что способна украинская школа художественной гимнастики! Моральная поддержка придаст им сил и уверенности», — считает тренер.

Loading...