Посадять на довго! Українським митникам, що пропустили готівку в сумі 650 тис. євро світить тюрма

Uncategorized

Слідчі ГБР почали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками одного з митних постів Львівської митниці.

В городе Черкассы массово раскупают качественные накладные виниры!
Про це інформує Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу ГБР.

Загрузка...

«За інформацією, поширеною в ЗМІ правоохоронці Республіки Польща затримали трьох громадян України і громадянина Хорватії на митному кордоні« Hrebenne – Рава-Руська »- у них вилучили незадекларовану готівку в сумі 650 тис. Євро. До цього згадані особи безперешкодно пройшли митний огляд на українському пункті пропуска.Среді затриманих – колишня дружина одного з керівників Національної поліції України », – йдеться в повідомленні.

У ГБР дії співробітників митниці кваліфікували як службову недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

У разі доведення провини митникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадуємо, в суботу, 21 вересня. польські прикордонники затримали трьох громадян України і одного громадянина Хорватії. За даним ЗМІ серед затриманих виявилася екс-дружина голови Національної поліції України Вікторія Князєва.

У понеділок ввечері, 24 вересня, коли справа стала резонансною, затримання колишньої дружини підтвердив і сам Сергій Князєв. За словами Князєва, гроші належали не його екс-дружині, а власнику будівельної фірми «Атлант» Вадиму Кагана, який нібито заявив на кордоні, що перевозить велику суму грошей, але не мав усіх необхідних документів.

«Ті, хто має пакета документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями і паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент був вичерпаний », – зазначив Князєв.

Джерело

Loading...
Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *