Регіони повстали! Від Заходу до Сходу! Ціла низка ОДА висунула вимоги Зеленському

Uncategorized

На пленарному засіданні 27-ої сесії, яке відбулося у четвер, 19 вересня 2019 року, Хмельницька обласна рада підтримала звернення своїх колег з Львівської обласної ради до президента України, голови Верховної Ради України, голови Служби безпеки України, генерального прокурора України, міністра енергетики та захисту довкілля України щодо заборони торгівлі російським вугіллям

Про це передаєє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу облради Хмельниччини.

Загрузка...

«А от при розгляді звернення з питання проведення всеукраїнського референдуму щодо можливості продажу сільськогосподарської землі в Україні депутати створили робочу групу з представників фракцій, яка впродовж перерви узгоджувала текст цього звернення», — зазначається у повідомленні.

І за результатами міжфракційного обговорення уже доопрацьоване «земельне» звернення Хмельницької обласної ради до президента Зеленського було прийнято більшістю голосів.

Депутати Хмельницької облради підкреслюють, що земля має бути ресурсом розвитку саме українського народу, а не «об’єктом наживи для іноземних спекулянтів та олігархів, зокрема росіян та кремлівської кліки, представники якої вже давно обзавелися паспортами країн ЄС, Великої Британії та США!».

«Одним з найважливіших питань, яке хвилює нас, аграріїв та всіх жителів Хмельницької області є чи стануть українці наймитами на власній землі, чи продовжать і далі в Україні рости земельні латифундії?», — йдеться у зверненні.

Причому, депутати вирішили направити дане звернення в усі обласні ради з метою підтримки на їхніх сесіях.

Перед цим аналогічні звернення до Зеленського щодо неприпустимості посіпшного запровадження ринку землі направили Одеська та Херсонська обласні ради.

Джерело

Loading...
Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *