Що відбувається?! У центрі Києва знайшли заsтреленим відомого бізнесмена

Uncategorized

У центрі Києва, у квартирі на вулиці Городецького, 25 лютого, знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа. Правоохоронці озвучили версію про самогубство.

Так, у коментарі hromadske начальник кримінальної поліції Києва Герман Приступа розповів про трагічну загибель чоловіка.

Загрузка...

«Так, знайшли його мертвим учора. Це самогубство», – зазначив він.

У коментарі «Українській правді» спікерка прокуратури Києва Надія Максимець також сказала, що пріоритетною версією є самогубство, але до завершення слідчих дій та отримання висновків експертів не відкидатимуться й інші версії.

«Тіло загиблого з вогнепальним пораненням знайшли у квартирі будинку на вулиці Городецького у Києві. Двері приміщення були замкнені зсередини. Також у квартирі виявили записку. Експерти повинні з’ясувати, чи писав загиблий її сам. Також будуть призначені інші експертизи, зокрема судово-медична і балістична», – зазначила вона.

За даним фактом слідчий відділ Печерського управління поліції вніс відомості до Єдиного реєстру за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Деталі смерті Вульфа опублікувала «Страна» з посиланням на власні джерела у МВС. За даними журналістів, його тіло виявили друзі. Бізнесмен не відповідав на дзвінки, через що його адвокат із дружиною і одним знайомим вирішили навідати чоловіка.

Коли вони прибули на місце, двері квартири були замкнені. Друзі Вульфа були змушені відчинити їх дублікатом ключів, який був у адвоката. Так, за інформацією видання, у коридорі вони виявили закривавлене тіло бізнесмена з простреленою головою.

«В руках у нього був пістолет-кулемет «Скорпіон». Тут знайшли і одну стріляну гільзу. Обстановка в квартирі не була порушена, що не могло вказувати на боротьбу, вхідні двері та замки були цілими, тому поки головна версія слідства – самогубство», – йдеться у матеріалі.

Також один зі знайомих загиблого повідомив поліцейським, що незадовго до трагедії Вульф телефонував йому і скаржився на погане самопочуття. У ході слідства версія самогубства буде перевірена за допомогою експертиз та інших дій.

У коментарі виданню «Інформатор» пресофіцерка поліції Печерського району Оксана Тищенко підтвердила те, що поруч із загиблим знайшли зброю. Тіло бізнесмена відправили на експертизу, аби встановити точну причину смерті.

Характерно, що в кінці листопада 2019 року з квартири бізнесмена вкрали багато грошей – понад $200 тисяч.

Loading...

Джерело

Loading...