«Думав, тебе на передовій грохнули»: депутат цинічно образив ветерана російсько-української війни (ФОТО)

Uncategorized

На Львівщині спалахнув конфлікт між ветераном російсько-української війни Миколою Федорчуком та депутатом Бродівської районної ради Василем Маховським після того, як обранець цинічно образив бійця.

Про це пишуть у спільноті “Броди. За лаштунками” у “Фейсбуці”.

Загрузка...

Текст допису:

«ДУМАВ, ТЕБЕ НА ПЕРЕДОВІЙ ГРОХНУЛИ»

Ви не повірите, але це слова бродівського депутата на адресу ветерана російсько-української війни!

Сьогодні на сесії Бродівської районної ради попросив слова ветеран російсько-української війни, офіцер ЗСУ Микола Федорчук. Він зазначив: «Хочу звернутися до депутатів з приводу захисту честі і гідності»… Далі розповідає, як ганьбить районну раду депутат Василь Маховський, не добираючи слів у своїх дописах в соцмережах. Зокрема, на адресу ветерана АТО він написав дослівно таке: «Давно я тебе, пенька обісцяного, не чув, вже думав, що на передовій грохнули. Але, як виявилося, лихе не гине». (цитату дещо відредаговано, з граматикою і розділовими знаками Маховський не знайомий)”.

Loading...

У коментарі «Вголосу» ветеран російсько-української війни, офіцер ЗСУ Микола Федорчук розповів:

«У чому конфлікт: депутат образив таким чином не тільки мене, а всіх учасників війни з Росією. Конфлікт можна було вичерпати ще під час засідання сесії, якби депутат встав і визнав, що, м’яко кажучи, не стримався. Все. Але коли я побачив на бродівському телебаченні інтерв’ю з ним, ще й без моїх коментарів, де повністю все неправда, при цьому його намагався навіть голова райради виправдати, це, я вважаю, як мінімум неправильно».

Воїн уточнив: конфлікт між ним та депутатом спалахнув після того, ветеран поставив обранцю запитання у коментарі до його допису у «Фейсбуці» щодо подій на сході України.

«Я запитав у нього, чи він вирішив усі питання в районі, які мав, як депутат, аби це коментувати? На що отримав «красномовну» (!) відповідь. Після того я його перепитав, чи він адекватний? Бо, отримавши таку відповідь на свою запитання, я подумав, що людина не в собі» – додав Федорчук.

І зазначив: «У коментарях люди йому писали, аби він вибачився. А він ще й звинуватив мене в тому, що я йому погрожую. А про це ні слова немає ніде. Тому потім під час сесії я виступив і хотів, аби цей депутат вибачився і сказав, що був не правий – саме як депутат. Бо його люди вибрали і делегували йому права. Але він не вибачився, ще й звинуватив мене».

То ж тепер Микола Федорчук хоче добитися від обранця одного: аби депутат вибачився за свої слова. «І це вибачення потрібне не лише мені, а й іншим учасникам війни», – переконаний воїн.

Loading...

Воїн вимагає вибачення від депутата

Джерело

Loading...