Волонтер Зеленському: «Я дуже хочу, щоб Ви послухали мільони українців! Інакше не буде що захищати і за що воювати…»

Uncategorized

Сьогодні у нас День Гідності та Свободи !

І сьогодні у нас 8 поранених на війні з російськими окупантами саме тих, хто щоденно продовжує захищати нас , щоб ми могли святкувати цей день та багато інших.

Загрузка...

І сьогодні президент Володимир Зеленський привітав родини загиблих на Майдані, він сказав, що їх чує і зробить усе, що обіцяв.

Так от я дуже хочу, щоб Ви, пане президент, у цей день послухали ще і мільони українців, а не вказівки Сороса, і не продавали саме цінне, що в нас є — це нашу Землю!

Бо як що це станеться в сьогоденних умовах, то завтра у українців не залишиться ні Честі, ні Гідності, не буде що захищати і за що воювати.

Пам’ятаймо про це!

Галина Геннадіївна Однорог

Нагадаємо, напередодні радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо вважає, настав час виправляти помилки, прощати і просити вибачення у жителів Донбасу.

«Це найскладніше для мене питання, тому що найболючіше, напевно. За останні п’ять років стільки всього було сказано і не сказано, зроблено не так або, в принципі, не зроблено, що прийшов час виправляти помилки, прощати і просити вибачення.

Loading...

І, звичайно, прийшов час розмовляти з людьми, що живуть на підконтрольних територіях. Це наші люди, вони громадяни України — і ми повинні навчитися їх слухати і переконувати. Нам є що їм сказати», — заявив Сивохо, пише Укрінформ.

За словами радника, держава повинна не розпалювати війну, а заліковувати рани.

«Ми хочемо і будемо шукати спільні інтереси і точки дотику, а реалізовувати це будемо через інформаційну політику і культурне зближення. Вже скоро ви самі побачите — про які проекти я кажу», — додав радник.

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *