Я не вірю, що росіяни добровільно заберуть війська з України. Вони їх можуть забрати з Донбасу, тільки щоб привести їх в Чернігів чи Київ, — нардеп

Uncategorized

«Мир по-Зеленськи. Якою ціною?» – тема ефіру програми «Інфодень» на 5 каналі.

В обговореннях взяв участь народний депутат України VIII скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко.

Загрузка...

На думку політика російські війська добровільно не покинуть території України, і до цього їх не спонукають ані розведення військ, ані потенційні вибори на окупованому Донбасі.

– Ми «Мінськ» підписали і перший і другий під значним тиском наших західних партнерів. Ми розуміємо ту ситуацію, яка була – яка в нас була армія, економіка і так далі.

Реально дивлячись на речі я не вірю, що Путін добровільно піде з України, і будь який нормальний український громадянин в це не вірить.

В цій ситуації думаю, що Зеленський виграв на темі «я здобуду мир душе швидко тому, що всі заробляють на війні, а я чесний – прийду і буде мир. І вивчивши соціологію, бачимо, що люди в це вірили.

Сьогодні йому потрібна хоч якась перемога – на рівні економічних проблем, розвалення західної проукраїнської коаліції – їм потрібно хоч щось. Тому він згоден дзвонити кожен день Путіну і казати «а що мені ще зробити?», «А давай війська відведу», а потім Пєсков каже: «та йдіть під три чорти, ми все одно в Нормандський формат не поїдемо». А цей може війська під Львів відводити..

Я не вірю в те, що добровільно росіяни заберуть війська з України. Вони їх можуть забрати з Донбасу тільки щоб привести їх в Чернігів чи Київ, – зауважив парламентар.

Обговорюючи ймовірність виборів на окупованому Донбасі Ігор Артюшенко наголосив, що спочатку треба вимагати безпеку на територіях, а потім виборів. Він зазначив, що повернення українського прапору над окупованими територіями передбачає повернення українських ЗМІ, законодавства, в тому числі і виборчого, українських політичних партій та інших складових державності.

Loading...

– Я переконаний, що ми не говоримо про те, що це відбудеться за один місяць, день, рік, два після виведення російських військ, – підсумував політик.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *