У Польщі ж0рстоко побили українського актора: ФОТО і скандальні подробиці

Uncategorized

У четвер, 10 жовтня, в Польщі українського театрального актора Юрія Марка побив власник піцерії, де той підробляв.

Про це сам Юрій Марк повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Загрузка...

За його словами, він переїхав до Польщі три роки тому, на запрошення одного з театрів в Познані.

«Брався за любу роботу, працював по 12 годин, не зважав ні на які помикання заробітчанина. Вчорашня подія була шокуюча .Керівник локації у день звільнення за згодою сторін ще три тижні тому, не виплатив розрахунок і сказав прийти 10 жовтня о 22.00 за грошима. Зважаючи, що я іноземець, намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не вдається, почав погрожувати і душити. Це змусило мене викликати поліцію» , — пише Марк.

Також актор відзначає, що поведінка поліцейських, які прибули на місце, була дивною. Марк стверджує, що ті не захотіли переглядати записи відеокамер і не звертали увагу на кров у нього на обличчі, хоча і викликали швидку допомогу.

Пряма мова:

Loading...

Зламаний ніс і сліди душіння на шиї-так зі мною розраховувався керівник піцерії, в якій я заробляв гроші на життя у Польщі. Я актор з України, більше 20 років на театральній сцені.

Виступаючи за європейські цінності виходив на Майдан у 2014 році.

Три роки тому, не бачивши позитивних змін у своїй країні, на запрошення одного з театрів переїхав до Познання, брався за любу роботу, працював по 12 годин, не зважав ні на які помикання заробітчанина.

Вчорашня подія була шокуюча .Керівник локації у день звільнення за згодою сторін ще три тижні тому, не виплатив розрахунок і сказав прийти 10 жовтня о 22.00 за грошима. Зважаючи, що я іноземець намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не в дається, почав погрожувати і душити.

Це змусило мене викликати поліцію. До приїзду поліції керівник піцерії усіма способами провокував мене, та не стримавшись наніс удар в обличчя.

Дивною була і поведінка поліціантів, вони зовсім не хотіли бачити, що все моє обличчя в крові, не переглянули записи відеокамер, єдине, що викликали швидку (спасибі й на тому).

Loading...

Переконаний, що якщо б я себе захищав і був хоч один синяк на керівнику піцерії, я б вже сьогодні був депортований.

Не розумію, як таке могло статися в європейській Польщі.

Щиро вдячний всім небайдужим за підтримку.

Ті, хто зловтішається, нехай подумають, що така ситуація могла бути з ними тут чи в іншій країні.

Юрій Марк

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *