Зеленський проговорився! Все підтвердилось. Недавно я дізналася, що в Офісі Президента…, — Кошкіна

Uncategorized

В Офісі президента обговорювалися порядок і пріоритетність резонансних справ, з конкретними прізвищами, щоб було «швидко» і «сподобалося людям».

Про це на своїй сторінці в Facebook написала головна редакторка Lb.ua Соня Кошкіна

Загрузка...

«Коли багато і довго говориш, є шанс проговоритися. Спершу — пряма мова, потім розповім суть. Отже. Цитата:

«Коли я прийшов, на другий день думав, ми будемо саджати всіх корупціонерів. При цьому, коли перші наручники наділи, всі сказали «ай , яй, яй», президент не має права впливати на правоохоронні органи.

Я: «ок», але я можу збирати наради і говорити з правоохоронцями які їхні дії? Ага, так можна. А якщо ходить бандит по вулиці, мені дзвонять і кажуть : «Ця людина вбиває, бреше, був депутатом» … Я можу їх запитати: де посадки таких людей? Ну, ви можете, але дуже акуратно.

Тобто, я повинен ще слова підбирати! Не дай Боже, це буде вплив … Вийдіть на вулицю і у ста людей запитайте: «Пашинський — бандит?» — Я вам сто зі ста даю, люди скажуть «так». Тепер розповідаю. Недавно я дізналася, що в Офісі Президента дійсно проводилася велика нарада з силовиками, на предмет того «а де посадки?». Причому не просто посадки, але «щоб швидко і сподобалося людям», — повідомила журналістка.

«Не/законність — не важлива (не жартую). Саме в такій тональності було обговорено. Ключове «швидко» і «сподобалося людям». У рамках розмови визначили чотири пріоритетні справи.

Перша — Порошенко (тут все зрозуміло).

Друга — Пашинський.

Loading...

Третя — Жеваго (його вчора в розшук оголосили). Четверту я поки не знаю. Займаюся. Чесно кажучи, я не повірила спершу. Подумала, що джерело не так передає сенс — недоговорює, спотворює тощо, тому що не може в ОП обговорюватися порядок (!!) і пріоритетність (!!) справ, щоб «швидко» і «сподобалося людям». Саме, що «вийдіть на вулицю і запитайте «(тут дивлячись в якому місті виходити. Головне, до Львова або Самбора не завіятись випадково)», — зазначила головна редакторка «ЛБ».

«Але виявилося, що не тільки в ОП, але ще і з вузьким колом депутатів, які … голосували за це руками (проти висловилися вісім осіб). Тут я остаточно пріфігіла і стала посилено перевіряти. Все підтвердилося.

Чому не написала відразу? Джерел було два. Надійних, перевірених, але два. А у мене стара звичка: спиратися на три. Завжди. Особливо якщо мова про настільки серйозні речі.

Ну а раз сам Володимир Олександрович все підтвердив, то хто я, щоб мовчати?» — резюмувала Кошкіна.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *