Пам’ятаєте що розповідали «дубінські» про Майдан? «Просtитутки на майдані», «американські гроші»… Це не про «вільну журналістику», це про війну…, — Смолій

Uncategorized

Фейки про Майдан, російська пропаганда що лилася роками з «українських» телеканалів, інтернет-вкиди, котрі тисячами тиражувалися в соціальних мережах, — все це про гібридну війну РФ проти України.

Сьогодні частина людей, що знищувала Україну зсередини — сидить у Верховній Раді та розповідає нам про «мама любіт скорасть».

Загрузка...

Якщо ви вже бачили розслідування Бігуса (так, у мене до аналогічні питання і претензії як у вас) про Дубінського та методи роботи його «команди», а відповідно і те, які матеріали розміщувались на 1+1 та інших доступних ресурсах, то ви зрозумієте які масштаби фейків та пропаганди ллються на нашу країну і на кожного з нас кожного дня.

І це лише «кейс Дубінського». Скільки таких «дубінських» взагалі є в Україні. Увімкніть 112, Ньюзван, Зік, Наш, чи інтернет-помийки орієнтовані на Росію.

Мільйони доларів вливаються в певних осіб і цілі медіа-канали для одного — зробити з України “fail-state”, державу що не відбулася та повернути нас всі в «ісконно русскіє зємлі» або до так званого «русского міра».

Пам‘ятаєте що розповідали там «дубінські» про Майдан? «Проститутки на майдані», «американські гроші». Про «американські бази по всій Україні» нам досі розповідають на вже згаданому раніше телеканалі.

Це про те, що поняття «свобода слова» в розумінні держави-агресора — є елементом пропаганди. Те що «журналісти» у вигляді проросійських пропагандистів — це вистріл в ногу нашій державі.

Те що «незалежні ЗМІ», що працюють на гроші Кремля — це не про «вільну журналістику», це про війну. Справжню гібридну війну що вже роками знищує мізки українців, а з ними і наше майбутнє.

Події 2019 року чітко нам показали, що пропаганда, фейки, брехня, «улесливі» обіцянки — працюють. І з цим треба щось робити, інакше гібридно-інформаційне знищення країни продовжиться.

Андрій Смолій

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

Loading...
Loading...