Гордон розповів, які регіони України Росія купила за гроші (ВІДЕО)

Uncategorized

Відомий журналіст України Дмитро Гордон розкритикував і, більш того, звинуватив колишнє керівництво Луганської області в отриманні фінансів від Москви.

Такого роду гучну заяву Гордон озвучив під час ефіру телеканалу «Україна 24».

Загрузка...

Як вдалося з’ясувати кореспондентам Replyua.net, коментуючи чутки щодо того, що Кремль платив керівників Харківщини за здачу області, журналіст припустив, що подібне могло бути і з іншими регіонами. «Я знаю про те, що керівникам Луганської області, в тому числі, пропонували гроші за здачу регіону Російської Федерації. Але не просто пропонували, а як кажуть знаючі люди, вони виплатили ці гроші ».

Він також уточнив, що таку інформацію отримав від поінформованих осіб, які безпосередньо інформовані про це.

Журналіст підкреслив: «Я не можу стверджувати, що Кернесу або Добкіну пропонували ці кошти. Але те, що керівництву Луганської області пропонували і явно їх оплатили — це беззаперечно ».

За його словами, такого роду пропозиції Москва робила і керівництву інших регіонів нашої країни, які були внесені в рамки проекту «Новоросія».

Зокрема, мова йде про Крим, Луганську, Харківську, Донецьку, Дніпропетровську, Херсонську, Запорізьку, Миколаївську області.

Журналіст заявив: «Я, Росія, багата країна. Хіба я не можу за такий тріумф проплатити гроші? Запросто! Щоб зустріли з хлібом і сіллю. Щоб красиво і без опору. Щоб просто ключі віддали ».

Джерело

Loading...