Терміново! Сєвєродонецьк, околиці. Просто зараз! Дивіться що там робиться! (ВІДЕО)

Uncategorized

Пожежа на території Луганщини продовжує розпалюватися!

Рятувальники продовжують ліквідовувати загоряння в Трьохізбенці, Кряківка, Муратово, Капітанове Новоайдарського району, де сьогодні, 30 вересня, виникло загорання сухої трави.

Загрузка...

За інформацією від рятувальників, пожежа розповсюдилася на села Борівське та Воронове, і вже наближається до Сєверодонецька. Пожежники роблять все можливе, щоб не підпустити вогонь до міста. Жителів сіл евакуювали в школи Сєвєродонецька. Обладнані школи № 8 і №17. Ще три школи підготовлені до прийому евакуйованих людей.

Автобуси підготовлені для евакуації і знаходяться на в’їзді в місто з боку Воронове.

На даний момент жертв і постраждалих немає.

Точна площа пожежі невідома. Гасіння пожеж ускладнює сильний поривчастий вітер, який змінює напрямок. Для надання допомоги сформований обласний оперативний штаб з надання допомоги постраждалим в результаті пожеж. Для всіх постраждалих і всіх бажаючих надати допомогу в ліквідації наслідків пожежі цілодобово працює штаб по телефону: 095-910-19-20

На допомогу рятувальникам Луганщини прибули колеги з Харківської та Донецької областей, які надали 35 одиниць техніки та особовий склад. Заправлені два літака ГСЧС, чекають режим тиші.

На даний момент зафіксовано 85 пожеж, з них ліквідовано — 42.

Gepostet von Rodion Shovkoshytnyi am Mittwoch, 30. September 2020

Loading...

Джерело

Loading...