Кого він представляє? Істота яка замість ядерної зброї втюхала Україні «кравчучки» продовжує топити за інспекцію бойовиками позицій ЗСУ

Uncategorized

Глава украинской делегации в Трехсторонний контактной группе Леонид Кравчук заявил, что надеется на проведение инспектирования позиций Вооруженных сил Украины вблизи Шумов на Донбассе состоится через несколько дней. Об этом сообщается со ссылкой на заявление Кравчука в эфире ТСН.

По словам главы украинской делегации в ТКГ, встреча советников лидеров стран «нормандского формата», которая была запланирована на 11 сентября, оказалась под угрозой из-за отмены проверки и обстрел боевиками 10 сентября.

Загрузка...

«Ну, просто провокация, мы считаем. Теперь мы будем дальше анализировать, почему это случилось, по каким причинам. Только после этого можно будет делать вывод, это, скажем, перенос. Потому что ситуация меняется каждый день. Я не могу говорить, как будет дальше. Мы будем изучать», — заявил Кравчук.

Реакція українців

Ivan Lenyo Я не військовий. Я не маю права давати поради. Але я з козаками був з концертами на передовій. Я знаю, що відчувають наші воїни. Спільне контролювання позицій разом з ворогом — це плювок в душу нашим захисникам. Це те саме, що примусити маму згвалтованої дочки прогулюватись парком разом з гвалтівником, щоб раптом йому не захотілось згвалтувати ще когось. А йому захочеться. Бо така природа гвалтівника. Замість того, щоб відрізати йому яйця, його делегують в «інспектори». І хто делегує? Головнокомандувач нашої армії. Йоб твою мать, Володя!

Марійка Лєнь Якщо чепушилін пригрозить нашим верховним сцикунам наступом на Київ, то ці недокерманичи притягнуть терористів інспектувати Київ, ВР, кабінет Зе?

Loading...

Олена Палій Скільки можна це терпіти? Кравчук має сидіти за те що під час свого керування натворив, а не сьогодні гробити нашу країну

Микола Горбан ТВАРИНА. Наші воїни мають заарештувати всіх хто це пропонує і віддати під трибунал. Якщо треба то народний

Loading...