Від Головнокомандувача вимагають відповідей: Ми ж усі намагаємось про це НЕ думати, правда? А воно не виходить — не думати, от в чім штука…

Uncategorized

Ми ж усі намагаємось про це НЕ думати, правда? Про те, як він там лежав, поранений, перетягнувши рану джгутом, — і чекав, коли його заберуть?

А воно не виходить — не думати, от в чім штука.

Загрузка...

Такі моральні удари нація має «пропрацьовувати», це кожен психолог знає.

(І ні, «отвлєкающіє» шоу з БТРами й піротехнікою — не «отвлєкают», так це не працює, рєбя, — тільки в аду яскравіше горітимете.)

Приєднуюсь до тих, хто вимагає розслідування «службового недбальства, що призвело до смерті, і покарання згідно з чинним законодавством».

Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко)

Нагадаємо,

Реакція президента Володимира Зеленського — сьогодні у фокусі «Без цензури» з Богданом Буткевичем. Чотири дні — саме стільки, тобто повільно і довго, вмирав в «сірій зоні» поранений український солдат після того, як Володимир Зеленський взяв ситуацію «під особистий контроль».

Після цього, як зазвичай, нічого не сталося, а сам Зеленський взагалі поїхав у незаплановану відпустку. За ці дні Верховний Головнокомандувач ні слова не сказав і не написав про трагедію. Для порівняння, після новини про приватизацію готелю «Дніпро» великий щасливий пост в Фейсбуці Зеленського з’явився дуже і дуже швидко. А ось згадати про солдата, який помирає в «сірій зоні», як і вказати на те, що вбиває його Росія — на це вже сил не вистачило.

Loading...

Loading...