Жахлuва ДТП на трасі Київ-Чоп! Фура влетіла в автобус. Багато загuблих (ФОТО)

Uncategorized

Вантажівка з напівпричепом врізалася в пасажирський автобус, коли той зупинився на узбіччі дороги через технічну несправність/

Правоохоронці встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди в Новоград-Волинському районі Житомирської області, що напередодні забрала 9 людських життів.

Загрузка...

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, розповіла спікер Нацполіції області Алла Ващенко.

Попередньо встановлено, що автобус «Житомир-Яремче», який повертався з Яремче, зупинився на узбіччі дороги через технічну несправність — водієві необхідно було замінити пробите колесо. У цей момент в транспортний засіб в’їхала вантажівка з напівпричепом.

За даними поліції, троє травмованих пасажирів доставляли в реанімаційне відділення Новоград-Волинської лікарні, інших — в травматологічні відділення. Додамо, що за даними ДержНС, всього внаслідок аварії госпіталізовано 11 осіб.

«Зараз говорити однозначно, хто винуватець ще рано. Водія вантажівки затримали у відповідності зі ст. 208 КПКУ (затримання уповноваженою службовою особою)», — розповіла Ващенко. Відомо, що водій є жителем Житомирській області, у нього 5-річний стаж водіння.

На даний момент проводяться необхідні слідчі дії, призначаються відповідні експертизи для встановлення всіх обставин. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які призвели до загибелі двох і більше осіб).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, напередодні в Одеській області на трасі Одеса — Овідіополь сталася смертельна аварія, внаслідок якої загинули 9 осіб. Пізніше було встановлено, що ДТП сталася з вини водія фури — його затримала поліція.

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *