Я не сакральна жертва, не терпіла, а живе віддзеркалення тупості сранuх пінкертонів. Коротко. Що відбулося?, — Леонід Маслов (ВІДЕО)

Uncategorized

#чорт і його клоуни привітали мене з вчорашнім днем народження.

Всіх вітаю. Я вже на роботі і завдяки команді моїх улюблених клієнтів Техно Ёж тепер знов з телефоном і в строю. Я — професіонал, дружина і діти — сім’я військового розвідника, отже ніякої моральної шкоди не нанесено, лише матеріальна.

Загрузка...

Я не сакральна жертва, не терпіла, а живе віддзеркалення тупості сраних пінкертонів.

Коротко. Що відбулося?

У мене проведено обшук на тій підставі, що я володію телефоном і акаунтами Андрія Антоненка (зі статусом спеціаліста від захисту). Все це зберігається на робочому місці адвокатів Дмитро Круговий та Vitali Galenchenko, їх обшукувати не можна, а у мене вдома нічого такого, звісно, нема.

Поводилися коректно.

Loading...

Вилучили мій телефон і усі набої, що були в сейфі — як з гумовими кулями так і 7,62х39, один (варений) патрон від ПМ та кулю КПВТ. Старий терабайтник. Все.

Дешеве бичаче жлобство — прийти до свідка захисту щоб нібіто вилучити у нього речові докази захисту. Насправді, щоб сказати гучно всім:
МИ-ТУПЕ НЕВІГЛАСНЕ БИДЛО, А НІЯКЕ НЕ СЛІДСТВО, ЗАМІСТЬ ПОШУКУ ДОКАЗІВ МИ ДЕМОНСТРУЄМО СВОЄ БИДЛЯЧЕСТВО.
Цю мету досягнуто, вітаю, Ірсін Бірісіч

Кумедні моменти

Обшук проводив с лідчий Катинський, якого ми обгрунтовано підозрюємо у злочині (ч.1 ст. 374 ККУ) про що є ухвала суду. Підозрюваний проводив обшук у свідка.

Згідно з ухвалою, клоуни прийшли шукати у мене зокрема МАГНІТИ (!) а у мене холодильник вбудований, двері дерев’яні і магнітів на ньому нема.

А ще у мене знайшли георгієвську стрічку зі значком ФСБ. Катинський робить надуте обличчя і питає: звідки у вас цей предмет? — Трофей. Ned Vorobey зняв з мертвого власника.

Loading...

Дякую усім друзям, хто примчав. Це було приємно

Леонід Маслов

Loading...