Прозріння, як воно є… Сьогодні один мій знайомий, який займався роздрібною торгівлею, сказав, що…

Uncategorized

Прозріння, як воно є

Сьогодні один мій знайомий, який займався роздрібною торгівлею, сказав, що виїздить до Польщі. Торгівельний центр, у якому він винаймав 40 квадратних метрів площі, і який знаходиться майже в центрі Києва, потихеньку стає пусткою.

Загрузка...

«Була надія на післявиборів, тепер надії нема», — бідкається він.

Навіть не питаю, за кого ж він голосував. Все й так ясно.

За 2019 рік промисловість України впала майже на 2%, за грудень — на 8,3%. Особливо відчутний «падіж» у областях, які мають слугувати електоральною базою нинішньої влади. Це — офіційна статистика Держстату.

Попри це більшість українців продовжує на громадських засадах виконувати безоплатні ролі у шоу «За склом» авторства «95-го кварталу». Ролі статистів і без’язиких спостерігачів…

Ні, не те, щоб зовсім без’язиких. Бо навіть після цього посту сюди набіжить натовп, який знайде винних. Як не «порохоботів» то «соросят».

Але у квітні ситуація кардинально зміниться. І я далекий від думки, що палкі прибічники Зе, які тут часто мене паплюжать, посипатимуть голову попелом. Радше вірю в те, що вони, як і мій знайомий, по-тихому зберуть свої речі і дременуть у кращі світи. Бо визнати свою помилку вони точно будуть не здатні.

Але прозріння прийде.

Loading...

Чекайте.

Viktor Shlinchak

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...