Ветеран АТО розгромив ідею команди Зеленського

Uncategorized

Виведення з України військових інструкторів США стане прихованою здачею українських національних інтересів.

Таку думку висловив в ефірі ObozTV учасник війни на Донбасі Гліб Бабич, коментуючи готовність партії «Слуга народу» обговорювати питання виведення іноземних військ з території України.

Загрузка...

Ветеран АТО вважає, що виведення американських інструкторів і російських військ не є прийнятним компромісом для України.

«Це не компроміс. Давайте називати речі своїми іменами. Це закамуфльована здача інтересів України. З одного боку, агресор формально або по-справжньому виводиться з України. З іншого боку, виводяться союзники і люди, які вчать нашу армію», – зазначив Бабич.

«Росії це має подобатися. Це поступки не Росії, а фактично наші. Росія не знаходиться на території України законно. А інструктори НАТО знаходяться цілком законно і працюють в інтересах України, її обороноздатності і армії», – підкреслив він.

За словами ветерана АТО, після виведення російських військ зі сходу України там сформується анклав – «автономний Донбас зі своєю армією, своїми поліцейськими, повністю контрольований Росією».

Loading...

«Це не буде означати вихід Росії з України, але формально дасть певні обставини, щоб знизити тиск санкцій на Росію», – пояснив він.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в партії президента Володимира Зеленського «Слуга народу» заявили про необхідність переговорів про виведення з України іноземних військ.

«Росіяни скажуть, що йдеться про американських інструкторів на території України, ми скажемо, що про російські нерегулярні військові формування з окупованих територій. Але до цієї дискусії все одно потрібно дійти», – заявив глава комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Богдан Яременко.

Також Яременко закликав припинити говорити в усіх інстанціях про війну на Донбасі, оскільки це відлякує як туристів, так і інвесторів.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *