Повна шизофренія! Потвори, які прийшли до влади, за наші гроші збираються робити Путіну добро, — Кабакаєв

Uncategorized

Я не великий фанат телеканалу іномовлення, який транслювався на англомовну, арабськомовну та кримськотатарську аудиторію. Вважаю, що проєкт такого масштабу, повинен був бути з іншим контентом та сенсом. Створювати образ сучасної України та захоплювати глядача. Натомість програми були слабкі і рейтинг зовсім маленький.

Зрозуміло, що для цього потрібні були зовсім інші сюжети, подача та сенс. Зрозуміло, що грошей на це потрібно було набагато більше.

Загрузка...

Але яку альтернативу нам пропонують? Замість телеканалу, який інтегрував Україну в цивілізований світ, нам пропонують телеканал, який буде виробляти російський контент та працювати на російськомовну аудиторію.

Тобто повна шизофренія.

Радянський союз та сучасна Росія різними методами, починаючи від репресій і закінчуючи сотнями тисяч доларів вкладали всі сили для розповсюдження своєї мови та штучно її нав’язували. Русифікували всі нації. Бо знали, що мова — це один зі стовпів ідентичності.

Результат ми побачили у 2014 р, коли різні уроди та плебс кричали: «Путин введи», «наш язик утесняют» тощо. Ця вся мерзота і була продуктом десятилітньої роботи по створенню малоросів в Україні.

Loading...

Тепер ці потвори, які прийшли до влади, за наші гроші збираються робити Путіну добру справу, відкриваючи телеканал, який буде транслювати мовою країни агресора якусь дурню типу: Квартала, Папіка і ще невідомо чого.

На наших з вами очах курс з ЄС змінюється назад на РФ.

Semen Kabakaev

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...
Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *