Учора за чаркою коньяку розговорилися на тему «мудрого українського народу». Уявляю, скільки зараз тролів набіжить…

Uncategorized

Учора за чаркою коньяку розговорилися на тему «мудрого українського народу».

От питання: чому у травні 2014 року український народ проявив мудрість, обравши у першому турі людину, яка зберегла Україну й відбила наступ «Русского мира», а через п`ять років проголосував так, як проголосував. А на парламентських «мудрий народ» голосував за будь-яку «табуретку», навіть не питаючи якого вона кольору і з якої деревини зроблена — головне, аби на ній була наліпка «ЗЕ».

Загрузка...

ІМХО.
Ніякого «мудрого українського народу» у 2014 році не було. І спалах патріотизму тут ні до чого. Український народ голосував за Порошенка не тому, що прагнув, аби той очолив спротив. Навпаки.

«Мудрий український народ» обрав тоді Порошенка, бо сподівався, що той здасть Україну Кремлю. Що Порошенко домовиться з Путіним. Полетить до Москви, сходить з Владіміром Владіміровічем на риболовлю, або в баню і домовиться.
Зустрінеться посередині.

Звісно, частина українців голосувала за Порошенка, бо знала, або відчувала в ньому свого, українця. Пам`ятала його як найближчого партнера Ющенка. Але їх було недостатньо для перемоги Пороха в першому турі і навряд чи було б достатньо, якби був тур другий між ним і Тимошенко.

Шальки терезів схилили «ватники». Ті, хто голосував за Порошенка тому що він:
— олігарх;
— один із «засновників» Партії регіонів;
— працював в уряді Азарова за президентства Януковича.

Коли вони ставили галочку в бюлетенях, згадували що у Порошенка бізнес в Росії та завод в Криму.
Мріяли, що Порошенко погодиться на «русскій как второй государственний» та на «федералізацію» й таким чином ублажить Путіна; що хтось із кимось «поснідає на кордоні», а далі…
А далі все буде добре. Як саме? Хтозна, але добре. «Мудрий народ» над складними речами на тему «як саме» не замислюється.

Плюс у 2014 практично не голосував окупований Донбас. Блокпости «іхтамнєтов» та проросійських колаборантів стояли у 8 кілометрах від кордону з Харківською областю.

Ось де секрет «першого туру» Порошенка. То було виключення.

Loading...

А у 2019 все стало на свої місця й «мудрий народ» пішов голосувати так, як і звик. За популізм і проти патріотизму. За Зеленського. Знов-таки тому, що вірив, що той зупинить «братоубійствєнную войну». Зустрінеться посередині. Ну і що «пенсії» дасть нарешті по 200 доларів і зарплату по 400. Такі завжди голосували за «януковичів».

Плюс голосували визволені Порошенком Краматорськ і Слов`янськ, Маріуполь і Торецьк, Рубіжне, Лисичанськ і Дружковка. Голосували у більшості своїй не за Порошенка…

А ще були жертви «інформаційної війни» проти Порошенка. У 2010-му ніхто так не «мочив» Ющенка (і Тимошенко), як протягом всіх 5 років президентства Порошенка «мочили».
В результаті виник «феномен» Зеленського, коли за нього навіть Західна Україна за виключенням Львова проголосувала. Вся «ватна» рать.

А були ще й «противсіхи». Оті мільйони, що не прийшли на дільниці.
2010 — 24 млн тих, що голосували у другому турі.
2019 — 18

Але то вже інша сумна історія…

P.S. Уявляю, скільки зараз тролів набіжить…

Павло Бондаренко

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *