Зачепило! Поярков жорстко відповів Зеленському і його захисникам. Вдарив по гаранту його ж збр0єю (ВІДЕО)

Uncategorized

«Зеленський видав указ, щоб уряд розробив законопроєкти, де містяться стандарти, за якими будуть робити новини. Мені це нагадує «закони 16 січня». Я хочу тим, хто буде регламентувати новини і свободу слова, сказати: шановні регламентарі, коли ви почнете регулювати ці речі, ви дорегулюєтесь до того, що вас виженуть з країни ваші громадяни», — зазначив телеведучий.

Поярков також закликав чинну владу почати виконувати передвиборчі обіцянки, замість того, щоб тиснути на свободу слова в Україні.

Загрузка...

«Я щиро бажаю нинішній владі не піти шляхом Януковича, а замість того, щоб ламати дрова, нарешті починати працювати. Тому що за весь цей час ви не зробили рівно нічого, що люди б на собі відчули. Ви так багато дали надій та обіцяно. До речі, я хочу сказати, що жодного разу я не чув перед виборами, що вони збираються регламентувати свободу слова, визначати стандарти журналістики. І чомусь замість того, щоб закінчити «епоху бідності», як ви брехали хором, ви почали закінчувати епоху свободи слова», — наголосив блогер.

Нагадаємо:Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу «Прямий».

Деталі: Таке рішення прийняла Нацрада у четвер під час засідання: п’ять голосів «за», двоє утримались. Перший заступник голови Ольга Герасим’юк перед цим заявила, що до них надійшло звернення з наріканням на дії і слова ведучого телеканалу «Прямий» Сергія Пояркова, який, на думку заявника, «посягає на честь і гідність президента України Зеленського, ображає його родину, окремих персонажів, етноси та державу, вживає нецензурну лайку».

За її словами моніторинг зафіксував цю трансляцію і «певні висловлювання». Вона зазначила, що ринку час подати сигнал про неприпустимість таких речей.

Loading...

Пряма мова Герасим’юк: «Я тут вбачаю не лише політичні мотиви. Йдеться про порушення усіх етичних стандартів професії. Йдеться тут не лише про президента України. Тут є ознаки образи, яка завдається цілій країні, дуже негативно впливає на створення її іміджу, також у міжнародних спільнотах».

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *