“Брехло… на нари”: новорічна витівка Порошенка розлютила українців. “Агонія”

Uncategorized

Колишній президент України Петро Порошенко у новорічну ніч на каналах, котрі він контролює, привітав українців з Новим роком.

Проте у соцмережах рознесли колишнього президента.

Загрузка...

Так, Порошенко записав привітання разом із депутатами своєї партії та дружиною Мариною.

Прихильники експрезидента активно поширюють привітання і у соцмережі, проте це не сподобалось українцям. Вони жорстко розкритикували політика.

Нагадаємо, телеканали “Прямий” і “П’ятий” в останні хвилини старого року показали новорічне привітання колишнього президента Петра Порошенка замість привітання чинного глави держави Володимира Зеленського.

5 канал, який належить Порошенку, та телекананал “Прямий”, який пов’язують з екс-президентом, випустили в ефір його новорічне привітання приблизно о 23:57. Звернення ж Зеленського вийшло в ефір одразу після опівночі.

У своєму привітанні Порошенко теж акцентував на єданні українців та закликав “зберігати солідарність перед зовнішніми викликами попри внутрішні розбіжності”.

В свою чергу депутат від Слуги Народу, Олександр Дубінський так прокоментував це привітання – Скоро у в’язницю.

Також осторонь не залишився і одіозний Портнов, який зазначив:

Друзі, з сьогоднішнього дня не діє депутатська недоторканність і депутатів злодійської фракції Європейська Солідарність можна без зайвих бюрократичних обмежень брати за злодійську гриву. Ну і завтра допит Порошенко. Паспорт з собою. З Новим роком!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *