Він не здатний ні боротись ні зрозуміти, — В’ятрович жорстко пройшовся по Зеленському (ВІДЕО)

Uncategorized

Оскільки представники чинної влади є носіями російської культури й мислення, їм важко сприймати Росію як агресора.

Про це в ефірі «Прямого» заявив народний депутат фракції «Європейська солідарність» Володимир В’ятрович.

Загрузка...

«Я не вірю в те, що президент Зеленський і його команда здатні серйозно відстоювати українські національні інтереси, наполягати на своєму і досягнути повного визволення всіх українських в’язнів. Цього не видно по тих кроках, які вони роблять.

Все, що робиться нинішньою українською владою, як на мене, демонструє нерозуміння того, як ними маніпулює Російська Федерація», — сказав депутат.

В’ятрович додав, що представники чинної влади не можуть прийняти того, що Росія є агресором, оскільки самі є носіями російської культури й мислення.

«Це люди, які виховані в рамках абсолютно російської культури. Не просто російськомовні, а напевно російськомислячі. Для них дуже важко усвідомити те, що Росія агресор, який намагається знищити Україну. Їм значно простіше вірити в байки про те, що ця війна почалася тому, що хтось хотів нажитися на цій війні у 2014 році.

Loading...

І цей «хтось», звичайно, з України. І цей «хтось» – Петро Порошенко.

Тобто ці безглузді версії, які закидає російська пропаганда, чіпляються до них саме тому, що їм це простіше зрозуміти, аніж усвідомити, чим була Росія протягом всієї історії російсько-українських відносин.

Росія весь час була агресором», — наголосив політик.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *