За кожного загиблого і пораненого! Нам потрібен свій Моссад! Покарання має бути невідворотним, — журналіст

Uncategorized

Шостий рік війни. Вже не Антитерористична операція, а Операція Об’єднаних сил. Тривають обстріли. Продовжують гинути цивільні і наші воїни. Продовжуємо хоронити. ВІЙНА.

Загибель морпіхів під Павлопілем шокувала українців. Незважаючи на оголошене перемир’я.

Загрузка...

За кожного загиблого. Нам потрібен свій Моссад

Критично важлива невідворотність покарання. За тих, хто втратив свій дім і намагається жити з вирваним корінням. За зламані долі і життя. За КОЖНОГО пораненого і загиблого.

Не просити Путіна вплинути на «той бік». А дати кожному українцю впевненість у НЕВІДВОРОТНОСТІ покарання.

І мова не лише про сьогодні, не лише про адекватну відповідь армії. Треба системно і жорстко працювати, але «дістати» кожну мерзоту – нехай навіть на це підуть десятиліття. Приклади є.

Нижче наведу мій текст майже п’ятирічної давнини. Не відмовлюся від жодного слова, лише додам, що у 2016 році у нас були створені Сили спеціальних операцій ЗС України (ССО).

«25 січня 2015 року Антитерористична операція на Донбасі триває вже десятий місяць. Офіційно – АТО, по суті – війна. Однак найдовшою і найуспішнішою операцією в історії світових спецслужб була ізраїльська – терміном у 20 років (!) — під «невідворотною» назвою «Гнів божий».

…Мюнхенська олімпіада, 5 вересня 1972 року. Терористи взяли заручників – членів ізраїльської спортивної делегації. 11 спортсменів було вбито.

Loading...

Уряд Ізраїлю звернувся до світової спільноти з вимогою ухвалити відповідні резолюції та розпочати світову війну з терором, однак (як це знайомо і Україні), більшість країн обмежилася лише висловленням співчуття. Мало того, трьох терористів випустили з-під арешту.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Голда Меїр доручила главі «Моссаду» скласти список цілей. Це були не лише безпосередні виконавці теракту, а й інші члени терористичної мережі у Європі.

Більшість було ліквідовано. Наголошую – протягом 20 років.

Терористів треба знищувати. До останнього «заблукалого відпускника» з Росії. Війна це чи АТО – не має значення. Головне – результат. Покарання має бути невідворотним».

Ганна Молчанова

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *