«Ісконно руські» болота, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області», — Турчинов поставив Путіна на місце

Uncategorized

Екссекретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував висловлювання російського президента про «ісконно руські землі».

Як передає Цензор.НЕТ, про це Турчинов заявив у коментарі журналістам.

Загрузка...

Він зазначив: «Якщо від Росії відділити території, які були приєднані до неї через кров, насилля, зраду і брехню, то «ісконно руські» болота, що залишаться після цього, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області».

Так Олександр Турчинов прокоментував нинішню заяву В. Путіна про те, що до складу України входять «ісконно руські землі і з цим треба щось робити».

За словами Турчинова, імперський реваншизм Путіна з маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав, які сформувалися після Другої світової війни, «є реальною загрозою миру і безпеці в Європі».

«Аналогічні прагнення Гітлера призвели в минулому столітті до багатомільйонних жертв і жахіть найкривавішої війни в історії людства. Історія Європи минулого століття і новітня історія нашої держави доводять непорушну істину — з агресором не можна домовлятися, його потрібно жорстко зупиняти і перемагати», — резюмував Олександр Турчинов.

Нагадаємо, 19 грудня під час пресконференції президент Росії Володимир Путін заявив, що під час створення Радянського Союзу Україні було передано «споконвічно російські території, які до України взагалі ніколи не мали жодного стосунку».

«Усе Причорномор’я, західні російські землі було передано Україні з дивним формулюванням «для підвищення відсоткового співвідношення пролетаріату на Україні», – сказав Путін. За його словами, це «спадщина державного будівництва» лідера більшовиків Володимира Леніна.

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *