Де гроші? Хто їх зараз краде? Українці приголомшені! Кабмін зупиняє фінансування бюджетних програм

Uncategorized

Кабмін зупиняє фінансування бюджетних програм через провал виконання бюджету в частині доходів

П’ять тез з цього приводу:

Загрузка...

1) У нас був 2014 і 2015. Коли ми були без армії, коли янек спздив всі гроші, коли втратили цілі регіони, економіку цих регіонів і економічні зв’язки з ними. І такого я не пригадую ні в 2014, ні в 2015.

2) Ця влада повторила «досягнення» йулі 2009 року. При цьому отримавши від попередників живу, зростаючу економіку

3) Це не просто зупинення бюджетних програм. В грудні, як правило, йдуть максимальні виплати з бюджету за роботи, виконані раніше. Тобто, всі хто щось будував, постачав, фактично залишаться без грошей. Цікаво чи заплатять підряднику, який будував персональну дорогу для Зелі через чужі земельні паї?

4) При цьому й далі існує заборгованість перед бюджетниками. Зокрема, вчора в місті Дрогобич на Львівщині протестували медики, яким не виплачують зарплату. Тобто, не платять навіть бюджетникам, а мали б платити.

5) Хто краде гроші? І я зараз не жартую. Це питання більш ніж серйозне. Бо мова вже не йде про те, що Зеля обіцяв «епоху багатства» як тільки Порох перестане красти. Мова йде про те, що вони не те що не отримали більше грошей, вони отримують в рази менше грошей.

Де гроші? І хто їх зараз краде?

Mason Lemberg

Loading...

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *