Остогидло! Всі кричать, що в нас беруть хабарі …., а хіба не ви несете хабарі??? Права водія за 100 доларів, черга до лікаря за 400 грн, сесія за 200 доларів, відкупитися за…

Uncategorized

НІКОГО ОБРАЗИТИ НЕ ХОЧУ!!!

На деякий час я пропав з соціальних мереж, але декілька днів тому повернувся. Чому я хотів видалити аккаунт і назавжди звідси виїхати розповім далі в публікації.

Загрузка...

Тема піде про політику, так, саме про те, що найбільше сьогодні обговорюють українці… свою особисту позицію висловлювати не буду, просто розповім про свої відчуття, як глядача зі сторони.

Так ось, кожного дня мені приходилося читати тисячі публікацій в стрічці новин, які писали мої друзі… одні прихильники Порошенка, інші Зеленського, Тимошенко, або взагалі анархісти… і питання стоїть зовсім не в тому, якого бачення людина, питання в тому, як люди себе ведуть ведучи бесіду….

Одні хочуть нової революції, другі хочуть війни, треті хочуть миру , четверті кричать про зраду, п`яті що хтось має сидіти за ґратами і.т.д .

Пані Світлана, продавець в магазині точно знає, як вивести країну з економічної кризи… пан Сергій будівельник точно знає, як припинити війну і поставити Путіна на своє місце… пані Ірина, яка забрала вже своїх повнолітніх синів до Канади дуже хоче, щоб інші українські солдати йшли в наступ, інакше зрада…. пан Василь тимчасово безробітний точно знає що Зеленський наркоман і алкоголік, а пані Анна стверджує, що навпаки, алкоголік і наркоман Порошенко… і всі ці аналітики обливають один одного горою бруду і нецензурною лайкою.

Люди готові вбивати один одного зарази ідеї, які вони почули по якомусь олігархічному телеканалі. Українці ненавидять один одного… одного разу я висловив свою думку і в відповідь отримав дві тисячі коментарів, половина з них типу молодець, майбутнє за такою молоддю, а інша половина типу «дибіл», «обкурений», «сепар» , «зрадник» і цей список можна продовжувати дуже довго.

Читаючі подібного роду пости я почав відчувати огиду і просто захотів зникнути звідси раз і назавжди…. знаєте, не хочу нікого образити, але перед тим, як проклинати один одного і розповідати байки, як підняти Україну, давайте спочатку навчимося розпочинати з себе…

Не знаю, як закінчити цей пост до логічного завершення, але скажу що іменно мене мотивувало його написати і чому я сказав , що потрібно розпочати самим з себе…

Просто ідучи до дому я на обочині побачив гору сміття, сморід невиносний …. люди самі засипають себе брудом, самі руйнують свою країну…. я бачив як через дорогу переходила старенька бабуся з двома важкими мішками, я бачив, як її було важко, секундомір на світлофорі закінчився, машини сигналить, а вона тільки на половині…30-35 людей просто дивилися на це і мабуть шепталися, що зараз бубулю зіб’ють і лише я вийшов з машини і підійшов допомогти.

Всі кричать про бідність, а ви хоть один раз в житті допомогли дитині сироті, яка їсть два рази в день помиї і мріє про цукерку ? Всі кричать, що в нас крадуть і беруть хабарі …., а хіба не ви несете хабарі ??? Права водія за 100 доларів, черга до лікаря за 400 грн, сесія за 200 доларів, відкупитися за п’янку 50 баксів і так безкінечно… весь цей бардак розвели українці, а тепер розповідають , як фігово жити і один одного клянуть… Хто на майдан , хто в церкву, а в кого зрада …

А знаєте що ??? Давайте на Миколая зробіть добру справу, підіть в лікарню, де лежать онко хворі , принесіть їм печеня і поговоріть з ними…. знаєте що , замість того , щоб розповідати , як вести війну, підіть нашим хлопцям здайте кров, а головне, перед тим, як когось лаяти в інтернеті , подумайте, чим ви кращі і що ви зробили для того, щоб наша країна процвітала ?!!!

Loading...

Вибачте , може когось образив , але реально остогидли фейсбук політ експерти … Задумайтеся, колись ми були нація вільних людей, козаків, які стояли один за одного горою, а зараз ми перетворюємося на бидло, яке за політичний погляд готове вбити і проковтнути. Може достатньо ?

Дякую за увагу.

Andrii Kozak

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *