Мухарський Авакову: Чи нема у вас хорошого майстра по замках? Дайте телефончик по дружбі! Чи вже дружби нема, а Орест Лютий — злочинець?

Uncategorized

ПИТАННЯ ДО АВАКОВА?

Шановний Арсене Борисовичу, вчора о 5.50. ранку в мою квартиру увірвалися люди в масках, виламали двері, кричали ‘невідкладні слідчі дії’, не надали ніяких документів, поклали мешканців на підлогу, тим самим грубо порушивши усі їхні громадянські та конституційні права… 5 годин тривав обшук. Без понятих, без пояснень причини… В поліції кажуть: ‘нічого не знаємо’…’звертайтесь до дільничого’…

Загрузка...

Арсене Борисовичу, ви ж мене добре знаєте і неодноразово просили виступити Ореста Лютого на заходах МВС у 2015-16 роках. Казали що є прихильником творчості цього артиста, який згідно думок експертів «захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, пропагував розмежування суспільство за принципом національної належності».

Та хрін з тим Орестом Лютим, верховенством права, презумпцією невинності, так званою ‘конституцією’…. подумаєш, яка х…ня….

У мене питання важливіше!!!

Чи нема у вас хорошого майстра по замках? Дайте телефончик по дружбі!!))

Loading...

Чи вже дружби нема, а Орест Лютий — злочинець?

Але це вже риторичне питання…

Антін Мухарський

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Loading...

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *