Ніколи не повірю що Порошенко патріот. Що стосується Зеленського, якщо він…., — Парасюк

Uncategorized

Порошенко — це корупціонер і злодій, який дуже добре знає як і коли перефарбуватись. Для нього патріотизм — це те, що можна в певний період конвертувати у владу, а владу, в свою чергу, в готівку.

Ніколи не повірю, що людина, яка ще 10 років тому виступала проти української нації в один момент змінилась і почала думати інакше. Тому з Порошенка можна ліпити будь-кого, але точно не патріота, чи націоналіста.

Загрузка...

Зеленський — це той, хто повірив, що 73% — це цифра, яка дозволить йому робити все, що захочеться і всі тихо будуть вірити. Але 73% — це лише відсоток людей, які прийшли на вибори і проголосували за нього як кандидата.

Хоча, здебільшого, це були голоси проти політики Порошенка і ніхто особливо не приглядався до передвиборчої програми. Головним аргументом була зміна корупційної системи. А рейтинг зараз стрімко падає, бо запити виконуються не ті. Але час у Зеленського ще є. Мало, але є.

В цій всій ситуації дуже шкода ідейних людей, яких зараз переслідує система, але ставати на один бік зі злом, щоб боротись, як вони думають, проти іншого зла — це якось дуже тупо, щось як в прислів’ї про жабу і гадюку.

Для мене особисто всі ці істерики про «зради» залишаються просто істериками. Ніхто нічого не здасть і не продасть, бо Україна — не та держава, а українці — не ті люди. Шкода одного, що втрачаємо час. І якщо оцінювати реально, то нашу країну знищує відсутність порядку.

Loading...

Не хочеться ніяких революцій і протистоянь. Не хочеться бути переслідуваним і тим, кому треба щось доводити. Є тільки бажання бачити позитивні зміни і рух вперед.

Але, на жаль, з кожнем днем все більше розумієш, що мабуть таки доведеться протистояти, доказувати і бути переслідуваним. І найогидніше знати, що комусь твої світлі ідеї потрібні лише для того, щоб підгодовувати свою гнилу сутність.

P.s. І до всіх тих, для кого наша держава — це не просто територія. З великою повагою до Вас ставлюсь і щиро вірю у ваші світлі наміри. Ви повинні мати свою власну позицію, але не довіряйте тим, для кого ви в стрічці новин лише один з інформаційних моментів.

Всім гарних вихідних!

Володимир Парасюк

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Loading...

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *