Зеркаль пішла у відставку через Зеленського: опублікований документ

Uncategorized

Заступниця міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль попросила Кабмін звільнити її за власним бажанням.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Також чиновниця опублікувала фото своєї заяви на ім’я прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Загрузка...

«Кожен із нас пише» книгу свого життя». Ці книги складаються із глав, розділів і підрозділів. Сьогодні в моїй книзі я ставлю три крапки в завершенні Глави, яку я писала останні п’ять із половиною років», – зізналася Зеркаль.

За її словами, вона вирішила піти з посади заступниці міністра МЗС, але водночас залишається дипломатом і небайдужою людиною.

Також Зеркаль подякувала всім, із ким їй довелося працювати упродовж цих незабутніх років.

«Ви неймовірні і кожен залишив свій унікальний слід у моєму житті! Ніхто не давав нам доручення і не примушував працювати, ми просто робили те, що вважали за необхідне, нам було небайдуже і ми досягала результату. Впевнена, що в нас буде ще багато цікавих проектів і перемог!» – підсумувала вона.

Loading...

Нагадаємо раніше Лана Зеркаль зробила таку заяву:

«З точки зору «ми будемо дружити з Росією» – я не той персонаж, який про дружбу», – наголосила Зеркаль, відзначивши також, що запропонований президентом Зеленським міністр закордонних справ Вадим Пристайко «сказав, що є запит суспільства на мир з Росією».

Вона зазначила, що впродовж останнього місяця була відсторонена від процесів щодо газу, і це був останній аргумент, що треба йти.

Зеркаль розповіла, що перед звільненням виконає останнє завдання.

«Проведу процесуальне слухання в Гаазі по новому арбітражу, що стосується наших військових кораблів, які були затримані рік тому та утримувалися Росією, і наших моряків. І все, як я і обіцяла», – сказала Зеркаль.

Loading...

Кожен з нас пише «книгу свого життя». Ці книги складаються з глав, розділів та підрозділів. Сьогодні в моїй книзі я…

Gepostet von Lana Zerkal am Donnerstag, 28. November 2019

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *