Дочекалися! Уряд куплятиме газ зі знижкою у АГРЕСОРА, а людям продаватиме по ринковій ціні

Uncategorized

Кабінет міністрів може розробити механізм, згідно з яким потенційні знижки на газ «Газпрому» при ймовірних прямих поставках в Україну з 2020 року будуть «вилучатися» та направлятися на реалізацію соціально важливих заходів.

Про це у понеділок під час презентації запланованих на 2019-2020 роки змін у сфері енергетики заявив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель, передає «Інтерфакс-Україна».

Загрузка...

За його словами, ресурс пропонуватимуть кінцевим споживачам за ринковою ціною, а різниця між нею і ціною зі знижкою, запропонованою «Газпромом», буде направлятися на реалізацію соціально важливих заходів, в тому числі на субсидування незахищених споживачів.

«Якщо ми будемо мати знижену ціну, — потенційно можливо, що у нас будуть прямі поставки зі знижкою зі сходу, — ми будемо намагатися забирати цю знижку, видавати в ринок ринкову ціну, а саму знижку використовувати через бюджет або через будь-які інші інструменти для покриття субсидій або інші соціально важливі заходи», — підкреслив міністр.

Водночас він не розповів подробиці такого плану, а також можливі механізми його реалізації.

Реакція Українців:
Ірина Паліца: В нас вже була знижка по Харківським угодам, нам це коштувало Криму і 14 тис вбитих українців. Про спекуляцію на цьому рашиському газі і продовженню обдираловки українців взагалі слів нема. Схоже зекануті нас вирішили знищити, а тих хто вижеве здати пуйлу з потрохами

Володимир Міщук
Це ще один штрих до загальної картини , яку можна назвати ,, здавання національних інтересів кремлю».

Vadim Pikus
Нема межі цінізму ЗЕвлади. Путін вбив тисячі людей в Україні, захопив величезну терріторію, а вони ведуть з ним перемовини по купівлі в нього газу, щоб були гроші у РФ, наші гроші, щоб було на що Росії виробляти ракети і нас вбивати…. ЛЮДИ!!!! ЩО ЦЕ!!!!! Йдіть ви с цим газом лісом! Ваш дешевий газ- це зникнення України, встановлення диктатури, будування малороії і віддалення від європейської цівілізації, панування російської імперії та знищення української самоідентифікації. «Хто вибере хліб, а не свободу, втратить і перше і друге!»

Вітька Дорош.
—Яка ж це зрада ??? Це прогнозована діяльність Агентури—резентури із контори путіна . якій ми .дружно. підмахнули на минулих виборах !!!

Loading...

Viktor Miki Tyuk
Про сыр и мышеловку.Это уже было.Посмотрите на стоящего ежегодно раком лукашенко.Безумцы.

Ірина Северина
Знову торгівля на крові? Переступили ногою через десятки тисяч загиблих, розпороті животи, вирізані серця, окупацію Криму і Донбасу і вперед за аплодисментами для гідранта? Не здивуюсь відмові зє і компанії від рішень Стокгольмського арбітражу , до цього йде. Як зрозуміло з тексту, знижка ця розпливеться по кишеням посередників і типу на субсидію. А знаєте, що попереду, панове влада? Ви, мабуть погано знаєте новітню історію, поцікавтеся долею Каддафі або хусейна

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *