Сім’ї загиблих героїв, утримуватимуть родини вбuвць, щоб ті мали безкоштовну воду, тепло, газ і електрику? Це такий особливий статус?, — Голобуцький

Uncategorized

Лідер «ЛНР» Пасєчнік сьогодні повідомив про рішення їхнього «уряду» про безкоштовну комуналку для родин вбитих терористів:

«Членам семей погибших при защите Отечества, которым установлен статус в соответствии с законом ЛНР от 21 февраля 2017 года „Об участниках боевых действий в период отражения вооруженной агрессии украины против Луганской Народной Республики“ предоставить право на получение льгот со 100% скидкой по оплате жилищно-коммунальных услуг в пределах социальных норм потребления, установленных действующим на территории Луганской Народной Республики законодательством».

Загрузка...

От і ще один цікавий момент з «лінії дотику» Сивохо. Бо за його концепцією ми ж маємо взяти на себе купу соціальних зобов’язань.

Тобто, виходить, Україна в рамках надання «особливого статусу» також муситиме визнати і цей указ — і нашим коштом, в тому числі коштом родин загиблих українських бійців, утримувати родини вбивць, щоб ті мали безкоштовну воду, тепло, газ і електрику?

Бо в документах стосовно можливої взаємодії з тимчасово окупованими територіями поки ніде, здається, не зустрічались моменти з прямою і однозначною відмовою України визнавати їхні «пільги», «свята», «героїв» тощо

Alex Golobuckij

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *