Не витримав! Ветеран АТО жорстко відповів Богуцькій: «Ліза пора складати мандат, а не чистити френдів які не звикли вилизувати дупu…»

Uncategorized

Liza Bogutskaya

Продолжаю проводить френдоцид.

Загрузка...

Через колено себя ломаю.

Есть масса людей, которые знакомы мне не только в ФБ. Вернее, «фейс» нас познакомил. Потом со многими познакомились вживую. Вместе ходили на акции протеста. Вместе болели за президентскую кампанию Зеленского. Потом за парламентскую «Слуги»…

Многие из моих друзей рассчитывали попасть в команду. Не вышло.
И вот теперь их мнение развернулось на 180°…

Відповідь відомого ветерана:

Loading...

Анатолій Віногродський: Можете й мене. Бо я вважаю що діялність «політ сили» СН антиукраїнська.

І ні які казочки про «команду», про «меморандуми» не вибачать невиконання завдань виборців! Де арешти зрадників України? Де знищення олігархату і антиукраїнської держави? Де знищення антиукраїнської податковоі системи? Де перегляд політичних справ патриотів? Де звільнення політзаручників порошенки? Де стратегія захисту країни?

Де нові обличчя у владі? Де рівність усіх перед законом? Де нові суди, де покарання опричникам?

Де зняття недоторканності?

Замість цього продовження пограбування і знищення країни, антинародні і антиконстутіційні рішенння! Зубужіння бідних і підтримка злодіїв. Зніміть рожеві окуляри.

Ви навіть не команда профанів! Ви ширма для банди брехунів

Loading...

Лиза пора складати мандат, а не «чістить фрєнд ліст» від друзів, які не звикли вилизувати дупи, від тих що завжди казали те що думали; щоб не перетворитися у ворога.»

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *