Зеленський жорстко розправився з топ-політиком, ВІДЕО потрапило в мережу

Uncategorized

Скандал навколо топ-політика, якого публічно критикував президент Володимир Зеленський, отримав продовження

Повідомляється, що глава Житомирського управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський відправлений у відставку

Загрузка...

Цю інформацію він повідомив у своєму Facebook.

“…Сталося, що сталося… Лісівники та громадяни, які щиро і свідомо цікавляться лісовою галуззю і лісом, зможуть “відділити зерно від полови”, – йдеться в повідомленні топ-чиновника, якого публічно розкритикував глава держави Володимир Зеленскй.

Також відомо, що наказ про звільнення Андрія Курінського був виданий 30 серпня.

Варто зазначити, що Андрій Куринський став відомий після скандалу, який стався 12 серпня під час візиту Володимира Зеленського на Житомирщину. Тоді президент України назвав топ-чиновника “не корисним державі” і закликав його написати заяву на звільнення за власним бажанням.

На публіці Володимир Зеленський розповів, що за його даними Куринський є одним з членів схеми з незаконного видобутку бурштину в регіоні. Топ-чиновник назвав слова президента “наклепом”.

“Ви не корисні державі. Ви можете піти пошукати іншу роботу? Можете самі звільнитися?”, – задався тоді питанням президент.

“Коли треба?”,- заявив Курінський на засіданні 12 серпня. На що президент відповів наступне: “треба 5 років тому. Тому, якщо можна, завтра”

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *