Голосування за «два на півтора»! Після здачі ядерної зброї і приватизації Кучми, це найбільший злочин влади проти українців, — Сиротюк

Uncategorized

Голосування за «два на півтора»

Нині фракції «слуг олігархів», принаймні дві з них: «Слуги Коломойського» та схоже «Слуги Пінчука-Сороса» шахрайськи відбиратимуть в українців право на землю. В першому читанні.

Загрузка...

Очевидно, що після здачі ядерної зброї (що врешті решт привело до війни та окупації) та ваучерної приватизації Кучми (що породило зубожіння і олігархат), дике розграбування землі чужинцями — це найбільша афера і злочин влади проти української нації.

При чому всієї, «мертвих (тих, що жили і боролися за нас), «живих і «ненароджених» (які після цього закону можуть опинитися безхатьками «нашій не своїй землі».

Але я добре, на відміну від «чужих людей» при владі пам’ятаю історію Коліївщини та інші приклади боротьби українців за рідну землю.

Тому ті, хто голосуватимуть за грабіжницький варіант так званного ринку землі, врешті-решт отримають просту математичну формулу: «два на півтора метри»української землі і реалізують своє право згідно закону про статус народного депутата бути похованими за кошт держави.

Принаймні, політично.

Yuriy Syrotyuk

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...
Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *