Це і є той хитромудрий план Зеленського щоб там де була наша Армія не ховаючись лазили рocіяни? Він ще не повісив триколор в Золотому? В Станиці ганчірки теліпаються

Uncategorized

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко має намір подати Служби безпеки України щодо приїзду в Золоте Луганської області депутата Державної думи РФ Олексія Журавльова.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Загрузка...

«Готую запит в СБУ , що це таке відбувається, що російські політики, які голосували за анексію Криму, розгулюють по вчорашнім позиціям нашої Армії? Де СММ ОБСЄ? Де реакція МЗС на цю відверту провокацію? Ми для того розводили війська , щоб там тепер не ховаючись лазили росіяни? Й чи означає це, що депутати ВР так само вже можуть ходити з інспекцією по позиціям бойовиків. Треба негайно сформувати групу депутатів, і поїдемо», — написала Геращенко.

Вона зазначила, що російський депутат приїхав в Україну незаконно і порівняла даний випадок з провокаційною витівкою ватажків бойовиків «ЛНР» в Станиці Луганській.

«Це шокуюче. Після так званого розведення то в Станицю Луганську вільно заходять ватажки бойовиків і кошмарять на камери представників місцевої влади, то тепер в Золоте, порушуючи український кордон, незаконно, не через визначені прикордонні пункти перетину, а через окуповані РФ території , приїжджає “ревізор “ з Держдуми .

Він ще не повісив триколор в Золотому? Бо на мосту в Станиці якісь ганчірки теліпаються, й наші голуби миру ані мурмур», — додала депутат.

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *