«Треба жорстко карати». У Вінниці водій BMW не пропустив пішохода на «зебрі», а потім його ще й побив (ВІДЕО)

Uncategorized

28 жовтня у Вінниці стався інцидент, під час якого водій, що порушив правила дорожнього руху, завдав кілька ударів пішоходу. Правоохоронці просять потерпілого звернутися до відділення поліції з відповідною заявою

Подробиці розповідає Еспресо.TV з посиланням на вінницький портал Vежа.

Загрузка...

Вінницький відділ поліції розслідує кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 296 КК України (хуліганство).

Правопорушення було зафіксовано відеокамерами Ситуаційного центру міста. Зокрема на відео видно, як водій автомобіля BMW порушив правила дорожнього руху та не пропустив двох пішоходів — хлопця та дівчину — на «зебрі». Обурений хлопець вдарив авто рукою, але водій вирішив помститися.

Грубо порушуючи ПДР, розвернувся посеред дороги та припаркував авто в забороненому місці. За тим водій погнався за пішоходом і наніс йому кілька ударів. Зрештою нападник сів у автівку та знову, демонстративно, прямо по пішохідному переходу, на якому в той момент перебували люди, здійснив розворот і поїхав з місця пригоди.

Однак, потерпілий від дій водія до цього часу не звернувся з заявою до поліції.

Loading...

«Без його заяви буде важко притягти до відповідальності зловмисника», — кажуть правоохоронці та просять потерпілого звернутися до Вінницького відділу поліції за адресою вулиця Пирогова, 4.

Слід зазначити, що 1 листопада даний інцидент обговорювався на сесії Вінницької міської ради.

На продемонстроване відео бурхливо відреагували в сесійній залі: хтось із депутатів навіть не стримався і перейшов на нецензурну лексику.

Коментуючи побачене, міський голова Сергій Моргунов звернувся до поліції з вимогою негайно встановити особу нападника та притягнути його до відповідальності:

«Це ганебна ситуація, такого не повинно траплятися у Вінниці.

Потрібно встановити особу порушника і за таке жорстко карати», — сказав Моргунов.

Loading...

На це представник поліції зазначив, що встановлено і власника авто і особу, яка в той момент перебувала за кермом. Проте розголошувати відомості про його особу поліцейські не можуть.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *