Накерував! Зеленського можуть посадити: журналіст вказав на статтю ККУ (ВІДЕО)

Uncategorized

Відводячи війська на Донбасі, президент України Володимир Зеленський підпадає під статтю 427 Кримінального кодексу України: Здача або залишення ворогові засобів ведення війни.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ Львів” заявив журналіст Микола Савельєв.

Загрузка...

“Здача ворогові начальником ввірених йому військових сил, а також не зумовлене бойовою обстановкою залишення ворогові укріплень, бойової та спеціальної техніки – караються позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Наступний абзац. Здача ворогові ввірених військових сил може виражатися у формі зупинення опору і капітуляції перед цим ворогом. Не помічаєте нічого знайомого з тим, що зараз відбувається? Це можна вже звертатися до Рябошапки й казати: Верховний головнокомандувач по статті 427 ККУ підпадає під кримінальну відповідальність”, – зазначив журналіст.

За словами Миколи Савельєва, відступаючи із позицій, Зеленський показує свою слабкість:

“Від тебе хто вимагає? Захід сказав припинити опір? Я допускаю. А що тобі сказали американці чи Європа? Що ти будеш позбавлений фінансування чи військової допомоги? Я не чув таких заяв. То з якої радості? То Росія хоче, щоб ми відходили спочатку до Дніпра, а потім і за Дніпро. Ти йдеш на умови для чого? Щоб завтра зустрітись у нормандському форматі?

І що ти там зробиш? Подивишся в очі Путіну, будеш жалобно блеяти, робити селфі і казати: “Я вас переконаю”? Ти чим переконаєш? Своєю слухняністю? Ні.

Росія не любить боягузів і весь світ не любить боягузів”.

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *