Сталося найгірше! Безсмертний розповів по якому насправді плану веде нас Зеленський (ВІДЕО)

Uncategorized

«Передумови для розвдення сил у Золотому не виконані. За останні дні з Кремля прозвучали багато небезпечних тез. Зокрема те,що вибори на Донбасі не мають проходити по українському законі. Про те, що Росія припинила підготовку до зустрічі у Нормандському форматі. Кремль у цьому році не збирається зустрічатися у Нормандському форматі. А таке одностороннє відведення деморолізує армію та вносить розкол у суспільство. Я розумію, що влада не усвідомлює загострення та можливих наслідків», — наголосив він.
Зараз є небезпека визнання окупаційних квазіутворень на Донбасі, вважає Безсмертний

«В мене таке відчуття, що йде виконання плану Сайдіка, який було презентовано ще у 2018 році. Цей план ніколи не схвалювався українською стороною. Те, що пропонується зараз дуже близьке до того, що було в цьому плані. Цей документ є неприйнятний, тому що він по суті визнає так звані квазіутворення, їх очільників, так звану перейменовану поліцію окупантів», — сказав Безсмертний, а утримує то все Україна.

Загрузка...

За його словами, таким чином не визнається, що на Донбасі воюють російські війська, а є якісь парамалітарні формування, які можуть потім мімікрувати під органи влади.

«Те, що ми до цього часу не сказали, що це лінія фронту, а з того боку знаходяться російські війська, ми тим самим ослаблюємо свою позицію щодо національного та міжнародного права», — додав Безсмертний.

Джерело

Loading...
Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *