Істepиками з олігархами не боряться! І ще. Журналісти нарахували, що він… — Катеринчук

Uncategorized

Істериками з олігархами не боряться!

Такої прес-конференції дійсно ще не було. Аж такої провальної дійсно не було.

Загрузка...

Президент завжди виходить на прес-конференцію, щоб поспілкуватися з суспільством. У цьому випадку його виштовхнули на прес-конференцію, щоб відгавкатись від журналістів і перебити усі медійні скандали навколо нього і його оточення.

Але нічого не вийшло. Підготувались погано і сценарій обрали невигідний. Рейтинги впадуть. Президент був нецікавий і навіть не звітував про свої досягнення. Зміни одних чиновників на інших я особисто досягненнями не вважаю.

Мабуть, щоб виправдати свої невдачі та відсутність прогресу у реформах, Зеленський вдався до старого прийому Порошенка — придумав собі шатуна Ахметова і усіх тих, хто його критикує. Але ж важко визнати, що гроші на закупівлю вугілля витратили не за призначенням — усе пішло на «велике будівництво». Тепер в енергетичній кризі по версії влади будуть винні олігархи.

Дуже багато Президент говорив про свої права — на відпочинок, на вертольоти. Краще би ми почули про права людей, які живуть в Україні, і про те як Президент, як гарант конституції, виконує свої конституційні обов’язки їх захищати.

Loading...

Мій головний висновок — оточення хоче його максимально ослабити. Падіння рейтингу поставить Президента у ще більшу залежність від Голови його Офісу, який і так вже управляє країною. І якщо ще залишились кадрові питання, які ще не контролю Єрмак (Генпрокурор, НБУ, СБУ), то це ненадовго. І Арахамія, і Баканов скоро підуть у небуття в угоду Єрмаку.

І ще. Журналісти нарахували, що він 70 разів повторив, що він Президент. А я нарахував як мінімум шість названих Президентом фактів, які можна кваліфікувати як злочин.

Ну і зрозуміло, що він точно йде на другий термін. Він точно не звільнить Єрмака. Він точно втручатиметься в ті сфери, в які не має повноважень втручатися — діяльність правоохоронних органів, суди, НБУ. І він точно буде через КСУ переносити парламентські вибори, на це його теж штовхає його оточення.

Я розчарований.

Микола Катеринчук

Loading...