Щойно! Стало відомо хто загuнув у авто, яке підірвалося у Дніпрі (ФОТО)

Uncategorized

Під час вибуху автомобіля в Дніпрі загинула начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Дар’я Гречіщева.

«Страшна новина для усієї нашої сім’ї рятувальників. Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар’я Гречіщева.

Загрузка...

Дар’я була одним із найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ — одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних прес-служб ДСНС», — повідомляє прес-служба ДСНС на сторінці у Facebook.

Також у відомстві додали, що Гречіщева була волонтером Червоного хреста.

Загинув також і відомий волонтер Олексій Кавлак.

Петро Вишиванець на своїй сторінці в Facebook розповів про роботу з Олексієм Кавлаком.

Loading...

За його словами, співпраця з Олексієм почалася восени 2015 року відразу з першого спільного візиту до Військово-медичного департаменту Міноборони.

«Ми розуміли, що волонтери самі по собі не витягнуть медицину ЗСУ, держава повинна діяти сама, а знання для цього ми були готові надати. З тієї зустрічі почався мій шлях по бюрократії України», — написав Вишиванець.

Він розповів, що Олексій займався своїм покликанням — навчав першій допомозі на полі бою військових. Команда Народний тил залучала його до своїх лав для підготовки військових з надання домедичної допомоги цивільним особам.

«Ти вчив інших. Твої знання їх рятували. І хоча ти не врятував себе — по тобі залишилося так багато. Сумую сильно», — додав Вишиванець.

Зазначимо, що поліція повідомила, що відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (Терористичний акт).людини.

Loading...

Джерело

Loading...